GÜNCEL

ODTÜ'yü savunanlar Muğla'ya sessiz! PKK 400 hektarlık alanı yaktı

Tarih
13 Temmuz 2019
İzlenme
586 Kişi
ODTÜ'yü savunanlar Muğla'ya sessiz! PKK 400 hektarlık alanı yaktı

Rudaw’ın haberine göre PKK, Muğla’nın Dalaman ilçesi ile İstanbul’da çıkan orman yangınlarını üstlendi.

İstanbul ve Muğla’da geçtiğimiz günlerde ormanlık alanda çıkan yangını PKK’nin alt bileşeni olan Halkların Birleşik İntikam Milisleri adlı grup üstlendi.

Muğla'da 400 hektar yandı, ses yok!

Yangınla Muğla’da 400 Hektarlık ağaçlık alan yok edilirken, ODTÜ’de ağaç show yapan kesimlerin dut yemiş bülbüle dönmesi dikkatlerden kaçmadı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Rasim

    14 Temmuz 2019
    0 0
    Herşey daha güzel olacak
  • A.Kadir

    14 Temmuz 2019
    1 0
    Artık arkalarında Halkların Cumhuriyet Partisi de var. Çok daha dikkatli olmalı, suçluları bulup tavizsiz cezalandırmalıyız. Orman yakmak en adi insanlık suçudur. Bu eylemle övünenler de korkak tarla fareleri dur.
  • Cemal

    14 Temmuz 2019
    1 0
    Halkların birleşik pkkleri ancak orman yakmayı beceriler. Ermenilerin bindirilmiş kıtaları olarak çalışırlar. Yuh olsun insanlıklarına.
  • VATANSEVER

    13 Temmuz 2019
    1 0
    Devlet acilen güvenlik riski olan,yangın çıkarılması muhtemel orman alanlarında silahlı ve kendilerine vur emri verilmiş sivil kıyafetli güvenlik görevlileri veya orman muhafaza görevlileri uygulaması başlatmalıdır.Böylece ormanlarımıza kastetmiş vatan hainlerinin vereceği zararların engellenmesi sağlanmış yada bu hainler etkisiz hale getirilmiş olacaktır.
DİĞER MAKALELER