GÜNCEL

Mustafa Sarıgül: Fakıbaba bakanken tavır koysaydı delikanlı derdim, mert derdim

Tarih
25 Ekim 2022
İzlenme
458 Kişi
Mustafa Sarıgül: Fakıbaba bakanken tavır koysaydı delikanlı derdim, mert derdim


2023 yılında yapılacak seçimlere kısa bir süre kalmışken partilerde hareketlilik sürüyor.

Eski Tarım ve Orman Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa etti.

Milletvekilliğinden istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba, Meral Akşener'in daveti üzerine çarşamba günü İyi Parti'ye katılacak.

"Meral Hanım’la iki kez görüştüm ve ikna oldum"

Fakıbaba, İyi Parti'ye katılmasıyla ilgili ise, "Bağımsız bir insanım. Vekillikten de istifamı gönderdim. Etik olarak da Fakıbaba’ya yakışan bir olay. Ben ne AK Partiliyim ne de vekilim. Özgür vatandaş olarak parti seçmem hakkım vardır. Sıfırdan başlıyorum İyi Parti’ye geçiyorum. Milletvekilliğini bırakmakla AK Parti seçmenine saygısızlık yapmadım. Meral Hanım’la iki kez görüştüm ve ikna oldum." ifadelerini kullanmıştı.

Serbest TV'de gündemi değerlendiren Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Ahmet Eşref Fakıbaba'nın istifasına ilişkin görüşlerini açıkladı.

"Urfa'da belediye başkanlığı sözü mü aldın?"

Önemli olanın makam sahibiyken tavır koyabilmek olduğunu ifade eden Mustafa Sarıgül, "Fakıbaba, bu tavrı bakan iken koysaydın alnından öperdim. Delikanlı olan, mert olan öyle yapardı. Urfa'da belediye başkanlığı sözü mü aldın? Açıkla.diye konuştu.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

DİĞER MAKALELER