GÜNCEL

Mustafa İslamoğlu pes etti! Resmi açıklama yapıldı

Tarih
28 Kasım 2019
İzlenme
4822 Kişi
Mustafa İslamoğlu pes etti! Resmi açıklama yapıldı

Mustafa İslamoğlu’nun da programlar yaptığı, Akabe Vakfı’na bağlı olan Hilal TV, 13 yıllık yayınlarına son veriyor.

Hilal TV, bugün yayınlarına son vermesiyle ilgili olarak bir duyuru yaptı.

Duyuruda “Kurulduğumuz günden bugüne dek insanlık için yeni ve daha iyi bir hikayenin yazılmasına katkıda bulunma amacı ile çıktığımız bu yolda, sözün gücünü gücün sözüne tercih eden, alternatif bir televizyon dili ile vahyin inşa ettiği tasavvuru ekrana taşıyan ilkeli bir televizyonculuk anlayışını bütün imkanlarımızı seferber ederiz sizlere ulaştırma gayreti gösterdik” denildi ve şu ifadeler kullanıldı:

hilal tv islaMOĞLU ile ilgili görsel sonucu"Çıktığımız bu yoldaki nihai amacımız, ekrana gelen bütün unsurların reyting ve ticari kaygılara yem edildiği günlerde, alternatif bir söylem ve nitelikli bir televizyonculuk anlayışını seyirciye ulaştırmak oldu.

Fakat son iki yıldır ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik daralmanın şartları daha zor hale getirmesi, diğer kanallar gibi Hilal TV’yi de etkilemiştir.

Yönetim kurulu olarak aldığımız tüm tasarruf tedbirlerine ve Hilal Televziyonu’nun uğradığı maddi ve manevi tüm saldırılara rağmen geldiğimiz noktada televizyon yayınını asgari seviye dahi sürdürecek ekonomik gücü kaybetmiş bulunmaktayız. Bu sebeple 29 Kasım itibarıyla ekranımızın izleyicilerimize kapanacağını ve Hilal TV’nin televizyon ekranlarına veda edeceğini üzülerek duyuruyoruz."

Kanalın bugüne kadar yaptığı yayınlarda emeği geçen herkese teşekkür edilen açıklamada, “Umudumuz şu ki, hem izleyicilerimizin desteği, hem de reklam verenlerimizin artışı ile Hilal Televizyonu bir gün tekrar sizlere ulaşacak ve kaygısını taşıdığımız tasavvur inşasını yeniden ekranlara taşıyacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Televizyon geçtiğimiz günlerde bütün çalışanlarını tasfiye etmiş, banttan yayın yapma kararı almıştı.

Kaynak: Independent Türkçe

 

 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Emine

    29 Ocak 2020
    0 0
    Elhamdulillah.Çok sevindirici bir gelişme.Rabbim ehli bidatın imkanlarını daraltsın ehli sünneti her daim aziz ve muzaffer eylesin.Amin
  • Mustafa Yalçınkaya

    29 Kasım 2019
    4 1
    Çok iyi olmuş .ehli sünnet in zaferi
  • Hira

    29 Kasım 2019
    2 5
    Rasullullah:Bir kişinin bile senin aracılığınla hidayete ermesi senin için kırmızı develerden daha hayırlıdır.diye buyururken nice kişilerin hidayetine vesile olan bir kanalın kapanması niye sevindirir ki mümin im diyen birini?? Gençlerimizi M.İslamoglu mu ateist yaptı?Liseli üniversiteli gençler arasında Dini yaşama oranı namaz kılma oranı nedir bilirmisiniz hatta ve hatta sizin çocuklarınız yaşıyormu sizin öğrettiğiniz dini? Allah razı olsun gönlümüzü islamla mutmain edenlerden.
  • karlıova

    29 Kasım 2019
    2 7
    Umulurki Rabbim tekrar açmayı nasip eder..
  • Mukerrem mutlu

    29 Kasım 2019
    4 6
    Cok mutlu oldum....iyi olmus adin saninda biter insaallah...uydurukcu
  • ehl-i sünnetim

    28 Kasım 2019
    8 5
    İfsadınıza istemiyerek de son vermeniz, günah hanelerinize yükleme yapılmasını biraz olsun hafifleteceğinden, azabınızı azaltacağından dolayı sevinmeniz gerekir diye düşünüyorum.
  • MAHMUT

    28 Kasım 2019
    15 9
    Müslümanların itikatlarını bozan kanalın kapanması müspet bir gelişme. Rabbim gayri ahlaki yayın yapan diğer kanallarıda aynı durumu düşürsün.
  • Sinan

    28 Kasım 2019
    8 11
    Ebu cehilin torunları seviniyorlar.
  • Ziya kenan

    27 Kasım 2019
    14 23
    Gerçekten çok üzücü, bize din diye öğretilen uyduruk şeyin aslinda islam dinine vede peygamberimize iftira olduğunu anlamamiza yardim ediyordu bize,bu kanal. Sünet yolu diye daha çok kendi hocalarinin uydurduğunu din sanan zavallilar, seviniyor, cahilliğiyle mutlu bir kitleye ne anlatsan boş.
  • Sünnet yolu

    27 Kasım 2019
    36 11
    Peygamber Efendimizin yolunu yok sayan bu tv nin kapanması çok iyi oldu. Elhamdülillah
DİĞER MAKALELER