GÜNCEL

Muharrem Sarıkaya görevinden istifa etti

Tarih
20 Aralık 2021
İzlenme
838 Kişi
Muharrem Sarıkaya görevinden istifa etti


Fatma Şahin'in konuk olduğu canlı yayında İHA Gaziantep kameramanı Ahmet Demir'e tokat atan Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya görevinden istifa etti.


Ciner Medya Grubu Ankara temsilcisi Muharrem Sarıkaya, Habertürk ekranlarındaki canlı yayında büyük bir skandala imza attı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportajı sırasında ses ve bağlantı sorunu yaşayan Muharrem Sarıkaya, kendisine yardım etmeye çalışan İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat attı.

Çirkin hareketi sonrası öfkeli tavırlarına devam eden Sarıkaya, olay sonrası tepkilerin hedefi oldu.

ÖZÜR DİLEDİ

Sarıkaya, tepkiler üzerine ise sosyal medya hesabından "Bir an kontrolümü kaybettim ve yapmamam gereken, bana ve temsil ettiğim kuruma yakışmayan bir davranışta bulundum" ifadeleriyle 'özür' mesajı yayınladı.

Habertürk tarafından da konuya ilişkin açıklama yapılarak "Ankara Temsilcimiz Muharrem Sarıkaya’nın gerçekleştirmiş olduğu kabul edilemez ve izahı olmayan davranışından ötürü İHA Gaziantep kameramanı Ahmet Demir arkadaşımızdan, ailesinden, çalıştığı kurumdan ve tüm kamuoyundan Habertürk olarak içtenlikle özür dileriz." denildi.

GÖREVİNDEN AYRILDI

Tüm bu yaşananlar üzerine Sarıkaya'dan istifa kararı geldi.

Sarıkaya'nın görevinden ayrıldığı öğrenildi.

 

(Ensonhaber)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Dr nedim

    20 Aralık 2021
    1 0
    İğrençççç. İnsanlık dışı. Kendini ne zannediyor bu sözde insan.
DİĞER MAKALELER