GÜNCEL

Melih Gökçek'in metrobüs paylaşımı olay oldu

Tarih
30 Eylül 2019
İzlenme
3734 Kişi
Melih Gökçek'in metrobüs paylaşımı olay oldu

Altunizade metrobüs durağında sabah saatlerinde oluşan uzun insan kuyruğuna ilişkin görselleri sosyal medya hesabından paylaşan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, çarpıcı bir iddia ortaya attı.


"
Ders olsun inşallah"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun metrobüs sefer sayılarını azalttığını belirten Gökçek, "Kuyruğu görüyor musunuz? İçimden oh olsun demek geliyor ama diyemiyorum. Ders olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

Gökçek'in paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

İşte Gökçek'in o paylaşımı;

Yoğunluk nedeniyle uzun süre beklediler

Özellikle Altunizade'deki üst geçitte ve metro çıkışlarındaki yoğunluk nedeniyle vatandaşlar üst geçitte ve metrobüs durağında uzun süre bekledi. İnsan seli, peşpeşe gelen metrobüslerle azaldı.

İşte bu sabah çekilen o görüntüler;


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • salı pazarı

    30 Eylül 2019
    6 0
    Binali Yıldırım gibi bir icra adamını, gönül adamını sattınızya.....oh olsun istanbul
  • Tegin

    30 Eylül 2019
    4 0
    İLLEGAL (E K O )FİRAVUNUN. LANETİ GİBİ.
  • Mustafa

    30 Eylül 2019
    5 0
    İşi ehline bırakmak lazım (idi)
  • hursit dilaver

    30 Eylül 2019
    2 5
    istanbul başkanını seviyor. yeter ki o kalsın. metrobus kuyruğu, metro gecikmesi. yağmur, çamur,kar, fırtına, bora sel hiç umurumuzda olmaz. ona şöyle uzaktan bakmak bile yetiyor.ANKARADA BİR PERSONELM VARDI.ÇANKAYA İNŞAATINDA ÇALIŞIRKEN ATA GELDİĞİNDE YÜZÜNE BAKAMZLARMIŞ. GÖZLERİNDE SIHIR VARDI SANKI diyordu. başkanımıza bakmak bile yetiyor be. ilahi bir yapısı var. tanrı zeus haltetmiş yanında.. SANKİ 2. ATATURK. ezik akepye kapak olacak zaten
  • hursit dilaver

    30 Eylül 2019
    2 1
    TEKNOFEST UÇAK FUARININ DA METRO SEFERLERİNİ İPTAL ETTİ DEDİLER. BEN ANTALYADAN TESBİT YAPAMADIM. ama ulan AKPDEN DE BİR SES YOK. HER ŞEYİ KABULLENİYORLAR YAHU. MELİH BAŞKANA İLETİN.BU SEÇİMLERDE BİR BAŞKA GÜÇ VARDI VE AKP DE BUNA SES ÇIKARAMADI GÖZ GÖRE GÖRE VERDİ SEÇİMİ.yazık etti.daha durun bkalım. İSTANBUL BATARSA, BUNLAR AKP BATIRDI DİYECEKLER UNUTMAYIN.TSUNAMİYİ DE DEPREMİ DE AKP YAPTIRDI BİZE MUHALET İÇİN DİYECEKLER.ama hakediyorsunuz.
DİĞER MAKALELER