GÜNCEL

Lübnanlılar Elon Musk'a Twitter'dan böyle seslendi

Tarih
30 Nisan 2022
İzlenme
985 Kişi
Lübnanlılar Elon Musk'a Twitter'dan böyle seslendi

Tesla ve Spacex Ceo'su Elon Musk'ın Twitter'ı 44 milyar dolara satın almasının ardından, Lübnanlılar platformdan Musk'ı etiketleyip birçok paylaşım yaptı ve milyarder iş insanından ülkeyi de satın almasını talep etti. 2019'da iyice görünür hale gelen ve salgınla da etkisini artıran ekonomik kriz, Lübnan’ı ciddi bir toplumsal krize sürükledi. Lübnan'daki krize atıfta bulunan Lübnanlılar ise Twitter'dan platformu satın alan Elon Musk'a seslendi ve Lübnan’ı bu durumdan kurtarması için yardım istedi.

Bir Twitter kullanıcısı, "Hey, Elon Musk, Lübnan'ı satın almayı düşünür müsün?" diye sorarken, bir başkası da "Merhaba Elon Musk, eğer fazladan bozuk paran varsa tam sana göre satılık bir ülke biliyorum. Adı Lübnan. Düşünürsen bana haber et." diye yazdı.

Bir diğer sosyal medya kullanıcısıysa Elon Musk'a "Lübnan'ı satın al, seni kral ilan edelim. Hatta ülkenin adını 'Lebelon' diye de değiştiririz." diye seslendi.

Musk, gündemden düşmeyen tartışmaların ardından 44 milyar dolara Twitter'ı satın alma anlaşması yapmıştı. Bu miktar, neredeyse Ürdün’ün gayri safi yurt içi hasılasına denk geliyor.

 

(CNN)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

DİĞER MAKALELER