GÜNCEL

Levent Gültekin 'linç yedim' diyerek ağlıyor

Tarih
08 Ekim 2020
İzlenme
1023 Kişi
Levent Gültekin 'linç yedim' diyerek ağlıyor

Sözde gazeteci Levent Gültekin Azerbaycan hakkında söylediği skandal ifadeler sonrası büyük tepki çekerken, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İnsan iki gün ağır linç yiyince enkazın altından çıkmış gibi hissediyor valla." dedi.

"Azerbaycan devlet değil"

Sözde gazeteci Levent Gültekin, Türk devleti olan Azerbaycan için "Öncelikle Azerbaycan devlet mi? Bir de bu var, bunu soralım. Azerbaycan bir aşiret, Demokrasisi yok. Hukuku yok. Bir otoriter yönetim var. Seçim yok. Paranın üzerinde yüzüyorlar. Bugüne kadar adam gibi bir devlet kurmamışsın. 30 yıl önce senin toprakların işgal edilmiş" diyerek saçmaladı.

Gültekin'in sözleri sonrası sosyal medyadan tepki yağdı.

Geri vitese taktı

Kendisinin yanlış anlaşıldığını, yapılan yorumların da ayıp olduğunu açıklayan Gültekin, "Programda da söylediğim gibi uluslararası hukukun da kabul ettiği üzere Ermenistan Karabağ'da işgalcidir, Türkiye Azerbaycan'a diplomatik desteğini sürdürmelidir. Buna rağmen Azerbaycan iktidarına yönelik eleştirilerimi Ermenistan taraftarlığı şeklinde yorumlamak ayıptır. Diğer taraftan Azerbaycan iktidarına yönelttiğim eleştirinin amacı da Azerbaycan halkının içinde bulunduğu duruma ve güçlü kurumsal yapının olmamasının neden olduğu zayıflığa dikkat çekmektir." ifadelerini kullandı.

CHP yandaşı Levent Gültekin'den skandal Azerbaycan sözleri! Bunu Ermeni TV'sinde bile duyamazsınız... - - Son Dakika Haberler

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Pala dayı

    12 Kasım 2020
    0 0
    Dün fetö destekçisi olan bu adamdan ne demesini bekliyorsunuz ?
  • Malik Atalay

    09 Ekim 2020
    0 0
    Bu adamlarda bizim içimizdeki Yahudi ve Ermeni lobicileri bu adam bozuntusuna söylemek lazım Azerbaycan 70 yıldır komünist Rusya’nın baskısı altındaini mini minileri bunları bilmiyor mu bu zevzek
  • zubizaretta

    09 Ekim 2020
    0 0
    Gitsin ermeni ordusuna katılsın tabi o yürek varsa...
  • hanhuni

    09 Ekim 2020
    0 0
    Lafının ötesini berisini düşünmeden konuşmayacaksın o zaman. Artık eski Türkiye yok...
DİĞER MAKALELER