GÜNCEL

Küstah sözler! Ateşkes Fatih Portakal'ı rahatsız etti

Tarih
06 Mart 2020
İzlenme
1757 Kişi
Küstah sözler! Ateşkes Fatih Portakal'ı rahatsız etti

27 Şubat'ta Esed rejiminin Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait konvoya gerçekleştirdiği hava saldırısı sonucunda 34 askerimizin şehit düşmesiyle başlayan kriz, dün akşam imzalanan ateşkes ile son bulmuş görünüyor. İdlib'deki ateşkes için anlaşan Türkiye ve Rusya, ortak bildiriye imza attı.

Tüm dünyanın yakından takip ettiği Moskova'daki tarihi toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ateşkes konusunda anlaşması Türkiye'ye karşı algı operasyonlarının merkezi olan FOX TV'nin provokatör sunucusu Fatih Portakal'ı rahatsız etti.

fatih portakal poşu ile ilgili görsel sonucuGeçtiğimiz dönemlerde "Türkler PKK'ya teşekkür etmeli" sözleriyle Türkiye düşmanlığını açıkça itiraf eden Portakal, ateşkesle ilgili hazımsızlığını şu ifadelerle ortaya koydu:

"Moskova’daki yeni mutabakat, TR’nin İdlip politikası ve söylemlerinin sonu aslında. Yeni gelişme, iktidarın inandırıcılığı açısından toplum önünde güven tazelemesi gerektiğini de gerektiriyor. Çunkü yeni sistemle uyguladıkları politikalar şaha kaldırmıyor. Mutsuzluk getiriyor"


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

DİĞER MAKALELER