SİYASET

Kılıçdaroğlu'ndan 'Babacan' ve 'Davutoğlu' talimatı!

Tarih
08 Aralık 2019
İzlenme
1495 Kişi
Kılıçdaroğlu'ndan 'Babacan' ve 'Davutoğlu' talimatı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendi partisinin tüm milletvekillerine yeni parti kurma girişiminde bulunan Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu hakkında basına ve kamuoyuna konuşma yasağı getirdi. İlgili talimat, tüm milletvekillerine iletildi.

Veryansın Tv’nin haberine göre CHP’li tüm milletvekillerine gönderilen talimat şöyle:

Değerli arkadaşlar herkese iyi pazarlar Recep Tayyip Erdoğan’la Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan oluşumları arasında yaşananları dikkatle takip ediyoruz.

davutoğlu babacan ile ilgili görsel sonucu"Bu konuda sosyal medyada, basın açıklamalarında, basının önündeki konuşmalarda dikkatli olunması, bu konuda yorum ve paylaşım yapılmaması, bu konuda açıklama istendiği taktirde bunun parti sözcüsü ve grup başkanvekillerine bırakılması, tarafları kendi içlerinde konsolide edecek ya da bu tartışma iki tarafa da zarar veriyor CHP’ye yarıyor hissiyatı yaratarak sonlandırtacak tutum ve davranışlardan kaçınılması Sayın Genel Başkanımızın grubumuza talimatıdır.

Not: Meclis araştırma komisyonu önergesi, soru önergesi verme gibi yasama faliyetlerini de kapsamaktadır.”(YeniAkit)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Mustafa

    12 Aralık 2019
    0 0
    Lehine konuşsalar olmaz zarar ederler. Başkan karlı çıkar. Aleyhine konuşsalar gene Başkan karlı çıkar. Bunlar ince hesaplar
DİĞER MAKALELER