GÜNCEL

Kendini Mesih ilan eden Hasan Mezarcı şimdi de vitesi boşa attı!

Tarih
18 Ocak 2020
İzlenme
2197 Kişi
Kendini Mesih ilan eden Hasan Mezarcı şimdi de vitesi boşa attı!

Tuhaf çıkışlarıyla bilinen ve kendisini 'Mesih' ilan eden Hasan Mezarcı'dan ilginç sözler gelmeye devam ediyor. Mezarcı son olarak 'haramı helal kılma yetkisini kullanarak Kuran'ın emrettiği 'tesettür' emrini kaldırdığını' iddia etti.

2000'li yılların başında kendisini 'Mesih' ilan eden eski Milletvekili Hasan Mezarcı, Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın üniformaları üzerinden süren 'teşhir' tartışmalarına değindi.

Kişisel Twitter hesabında paylaşımlarda bulunan Mezarcı, "Kadın voleybol takımımızın Almanya ile yaptığı maçı izledim. Kızlarımızı kutluyor, formaları üzerinden tesettür tartışması yapılmasını kınıyorum. Bazı haramları helal kılma yetkimi kullanarak dinlerdeki 'tesettür, harem selam' mecburiyetini kaldırdığımı paylaşmıştım! Âli İmran 50" dedi.

hasan mezarcı voleybolcular ile ilgili görsel sonucuMezarcı, devamında bu sözlerini yanlış aktardığını ileri sürdüğü bazı haber sitelerine tepki gösterdi. Mezarcı, "Tele1 ve Halk TV tivitimi: 'Tesettürü kaldırıyorum' manşetiyle haber yapmış. Mesih tesettürü değil, harem-selam ve tesettüre uyma mecburiyetini kaldırdı. Dinlerde harem selam ve tesettüre uymamak haramdır. Mesih bazı haramları helâl kılma yetkisini kullanıp bu haramları helal kıldı" ifadesini kullandı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Nokta

    18 Ocak 2020
    0 0
    Bu adama cuntacıların hapiste işkence ettiklerini ve aklını kaybettirdiklerini öğrendim. Bu adamın bu söylemini gündeme taşıyıp alay etmek, zavallılığın, şerefsizliğin açık işaretidir.
DİĞER MAKALELER