GÜNCEL

Kemal Alemdaroğlu, Başörtülü üniformalı asker profilini hazmedememiş

Tarih
23 Eylül 2020
İzlenme
726 Kişi
Kemal Alemdaroğlu, Başörtülü üniformalı asker profilini hazmedememiş

28 Şubat’ın sivil cuntacılarından olan ve başörtülüleri öğrencilere yönelik fiziksel ve psikolojik işkence metodlarının en aşağılıkçasını uygulayan İstanbul Üniversitesi Eski Rektörü Kemal Alemdaroğlu, takındığı faşizan tavrın cezasını hukuki olarak çekmediği için küstah tavrını sürdürüyor. Darbeci Kemal Alemdaroğlu, katıldığı bir TV programında, başörtülülere yönelik skandal söylemlerini sürdürdü.

Kemal Alemdaroğlu başörtüsü genelgesi için konuştu: Hiçbir zaman hata olarak görmedimErgenekon davasından 15 yıl 8 ay hapis cezası alan fakat FETÖ’cü kolluk ve yargı mensuplarının davayı sulandırması sonrası tahliye edilen İstanbul Üniversitesi Eski Rektörü Kemal Alemdaroğlu, 28 Şubat döneminde yaptığı zulmü savundu. Hukuki olarak hiçbir yaptırıma maruz kalmamanın verdiği şımarıklıkla milli iradeye meydan okuyan Almedaroğlu, eline fırsat geçse aynı zulmü sergileyeceğini TV ekranlarından canlı yayında deklare etti. Hitler dönemi Almanya’sını aratmayan faşizan bir tutum takındığı rektörlük dönemindeki hiçbir insanlı dışı uygulamasından utanmadığını da ekledi.

Ahmet Hakan: Hey gidi Kemal Alemdaroğlu hey...Sunucunun ‘Başörtüsü yasağını savunuyor musunuz’ sözlerine Alemdaroğlu’ndan ‘Evet’ yanıtı geldi. Sergilenen zulmün baş mimari olan Alemdaroğlu rezaletini şu sözlerle savundu: “Hayır hiçbir zaman hata olarak görmedim. Anayasamız çok açık. Yargıtay kararı, Danıştay kararı, AİHM kararı ortadayken, bugün bunları tekrar tekrar konuşmanın hiçbir anlamı kalmadı. Bugün başörtüsüyle meclise girdiği için meclisten çıkarılan kişi büyükelçi. Bugün başörtülü bakanlar, milletvekilleri, lise müdürleri ve hatta hiçbir zaman düşünemeyeceğimiz şekilde üniformalı başörtülü asker var. Bunlar siyasal İslam’ın Türkiye’yi artık Türklük dışına dışına çevirmekte olduğunu gösteriyor. Türkiye’de siyasal İslam var. Her ne kadar karşımda siz böyle oturuyorsanız bir süre sonra belki de bunlar da olmayacak. Ben paranoyak değilim.” (YeniAkit)

Kemal Alemdaroğlu: 28 Şubat'a darbe olarak bakmıyorum, kararlar hükümetle birlikte alındı, baskı yoktu | PolitikYol Haber Sitesi

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • mehmetm

    25 Eylül 2020
    1 0
    Kim '' Ben paronayak hastasıyım '' diye hastalığını kabul ediyor da bu hasta adam kabul etsin. Bu faşist, hasta adam hala dışarıda serbestçe dolaşıyor ve üstüne bir de TV ekranlarına çıkarılıyor şaşırmamak elde değil.
  • Mehmet

    25 Eylül 2020
    1 0
    Zalimler için YAŞASIN CEHENNEM!!!!!! Cennet adam istediği gibi cehennem de adam ister Cehalet kalkar ama eşşeklik baki kalır
  • ultra yandaş

    24 Eylül 2020
    2 0
    Bu millet sana bişey yapar ama... Hadi hayırlısı
  • Sahipkıran

    23 Eylül 2020
    2 0
    Paranoyak değil dibisin... Lağım çukuru mahluk!
DİĞER MAKALELER