GÜNCEL

Karar verildi! Karanlık ODA TV’ye bir şok daha

Tarih
08 Mart 2020
İzlenme
789 Kişi
Karar verildi! Karanlık ODA TV’ye bir şok daha

Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, Haber müdürü Barış Terkoğlu ve muhabiri Hülya Kılınç'ın tutuklanmasının ardından Karanlık Oda TV web sitesine erişim engeli getirildi.

Oda TV’nin bu erişim engelinden sonra yayına başladığı odatv.net odatv.com.tr adresleri için de erişim engeli kararı verildi.

"Libya şehidi MİT mensubunun cenaze görüntülerine Odatv ulaştı" haberi gerekçe gösterilerek gözaltına alınan Oda TV Sorumlu Haber Müdürü Barış Terkoğlu ile muhabir Hülya Kılınç tutuklanmıştı.

barış terkoğlu hülya kılınç ile ilgili görsel sonucuBilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Haber Müdürü Barış Terkoğlu ile muhabiri Hülya Kılınç'ın tutuklanmasının ardından Oda TV internet sitesine erişim engeli getirildiğini açıkladı.

BTK'nin Site Bilgileri Sorgu Sayfası'nda şu ifadelere yer verildi:

"5651 sayılı kanun kapsamında yapılan teknik inceleme ve hukuki değerlendirme sonucunda alınan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun 05/03/2020 tarih ve 490.05.01.2020.-935064 sayılı kararına istinaden bu internet sitesi (odatv.com) hakkında idari tedbir uygulanmaktadır." 


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

DİĞER MAKALELER