SİYASET

Karamollaoğlu "Ülkeyi yönetmek için değil" deyip CHP ile neden ittifak yaptıklarını açıkladı

Tarih
05 Aralık 2020
İzlenme
1172 Kişi
Karamollaoğlu "Ülkeyi yönetmek için değil" deyip CHP ile neden ittifak yaptıklarını açıkladı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP'nin yayın organı Halk TV'de Özlem Gürses ile 20. Saat programına katıldı.

Programda gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, Özlem Gürses'in de sorularını yanıtladı.

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, MHP ile Vatan Partisi’nin yan yana gelmesini tuhaf karşıladığını ifade edince Özlem Gürses “Sizin için de, CHP’nin, DEVA Partisi’nin bir araya gelmesi için aynısını diyorlar. Buna ne diyorsunuz?” sorusunu yöneltti.

Karamollaoğlu "Ülkeyi yönetmek için değil" deyip CHP ile neden ittifak yaptıklarını açıkladı"Sistemi değiştirmek için biraraya geldik"

Karamollaoğlu, “Biz şu anda ülkeyi yönetmek için bir ittifakın içine girmedik. Biz, sistemin değiştirmesi gerektiği için bir araya geldik. Sonra seçmenin karşısına çıkarız, seçmenin teveccühüne göre koalisyonlar veya ittifaklar gerçekleştirebiliriz. O ikinci merhalede gerçekleşecek olan bir husus” diye yanıt verdi. (YeniAkit)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Mahoni

    07 Aralık 2020
    1 0
    Ah sakallı dedem sistemi değiştirince ne olacak aldığın %02ile ancak ......tek derdiniz göreviniz Erdoğan'ı yıkmak yikinca ne olacak söyleyeyim sen ve senin gibiler görevini yapmış olacak eskiden üç benzemez koalisyon kurar bir sene devleti kavga dövüş zor götürürdü şimdi hükümeti yıkmak için koalisyon kuruyorsunuz adalet bakanı Demirtaş icsileri bakanı apo sağlık Kılıçdaroğlu sende duş kapıda donkastigi
  • mehmet

    06 Aralık 2020
    0 1
    Doğru söylemiş tek adam rejimine, keyfiyetle yönetilmesin diye, adeletsuizlik artmasın, paralar usülsuz harcanmasın diye. Birde bu duruma getiren oyunu kuran kim acaba?
  • Namyelüs

    06 Aralık 2020
    0 0
    Karamollaoğlu'nu kandırmak için şeytan olmaya gerek yok,Kılıçdaroğlu olun yeter.
  • BARIŞ

    06 Aralık 2020
    6 2
    karamolla SENİ GÖRÜNCE NİYE MİĞDEM BULANIYOR.
  • mehmetm

    06 Aralık 2020
    7 2
    Herhalde CHP ile birlikte sistemi Milli Görüşe çevirecekler diye düşünüyor. Ahmaklık sonsuz olunca diyecek bir şey kalmıyor.
DİĞER MAKALELER