GÜNCEL

Kamil Koç Alman şirkete satıldı: Otobüslerde muavin kalkıyor, ikram bitiyor, koltuklar numarasız satılacak

Tarih
27 Aralık 2019
İzlenme
1030 Kişi
Kamil Koç Alman şirkete satıldı: Otobüslerde muavin kalkıyor, ikram bitiyor, koltuklar numarasız satılacak

Otobüs taşımacılığının köklü kuruluşlarından Kamil Koç'un Almanya merkezli Flixmobility GmbH'ye satılmasıyla otobüs taşımacılığının tüm sistemi kökten değişmeye başladı.

Avrupa ve ABD'de Flixbus adıyla hizmet veren ve milyonlarca yolcu taşıyan şirket, yoğun olan otobüs hatlarında muavin, host, hostes uygulamasını kaldırdı.

Firma, bu uygulamayı tüm Türkiye geneline yaymaya hazırlanıyor. 'Uygun fiyatlı' taşımacılık konusunda öne çıkan firma, Avrupa ve Amerika’da uyguladığı sistemi bu şekilde Türkiye’ye getirmiş oldu. Bu kapsamda diğer otobüs firmaları da, maliyetlerle rekabet edebilmek için aynı sistemleri hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Daha fazla yolcu taşımak için uzun araçları tercih eden firma aynı zamanda 2+1 otobüsleri de kaldırıyor. Artık tüm mesafelerde 54 kişilik araçlarla yolcu taşıyacak. Firmanın otobüs taşımacılığında gelecek dönemdeki bir diğer uygulaması da, ‘numarasız bilet’ satmak olacak. Otobüsteki koltuk sayısına göre bilet satacak firma, servis uygulamasını da kaldıracak.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • OLGUNTR

    27 Aralık 2019
    0 0
    Numarasız bilet işi olmaz kesin kavga çıkar
  • kulo

    27 Aralık 2019
    0 0
    gel de bu sistemi bizim turşucu, tenekeci teyzelere anlat hadi baken.
DİĞER MAKALELER