SİYASET

KahramanKazan'da Ali Babacan'a soğuk duş

Tarih
21 Ekim 2021
İzlenme
818 Kişi
KahramanKazan'da Ali Babacan'a soğuk duş

Ankara’da partisinin Kahramankazan ilçe kongresine katılan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, esnafı ziyaret etti. Vatandaşlar Babacan'a ateş püskürdü. Bir vatandaş Babacan’a, “Allah akıl fikir versin. Seni davar çobanı yapmazlardı.” sözleriyle tepki gösterdi.

Esnaf ziyareti için Ankara’nın Kahramankazan ilçesine gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, pazar ziyareti esnasında vatandaşların sert tepkisi ile karşılaştı. Babacan, tepkilere cevap vermeye çalışırken zor anlar yaşadı. Pazarda Ali Babacan ile karşılaşan bir vatandaş, “Allah akıl fikir versin, seni davar çobanı tutan olmazdı. Sen AK Parti’de itibar kazandın. AK Parti’nin karşısına geçince kime hizmet edeceksin” diye tepki gösterirken, Babacan da vatandaşa, “Ben üç nesildir ticaret yapan bir ailenin çocuğuyum. Memleketi yönetmedik mi yıllarca, hadi yönetsin şimdi, niye yapamıyor?” ifadeleriyle cevap verdi. Vatandaş ise Babacan’a, “Sen anca çarşaf satmayı bilirsin, git çarşafını sat” dedi.


Bir başka vatandaş ise Ali Babacan’a, “Şimdi durum çok çok iyi, biz senden, Meral’den ve Kılıçdaroğlu’ndan kurtulduğumuz zaman bu Türkiye kurtulur. Siz hendek kurmaya çalışıyorsunuz giden arabaya” diye tepki gösterdi. Ali Babacan tepki gösteren vatandaşa “Kendi arabayı devirdi” diye cevap verince vatandaş, “Arabayı sen devirdin. Şu memleketin huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok. Siz hendek olmayın yeter” dedi.

Ali Babacan’a tepki gösteren bir başka vatandaş ise, “Önce çalıştın iyiydi, şimdi mi kötü mü oldu Tayyip Erdoğan? Nankör olma. Seni bu hale getiren Tayyip Erdoğan. Sen nankörsün” ifadelerini kullandı.

Tepkilerin ardı arkası kesilmezken, bir başka vatandaş da, “Ben sizi eskiden dinlerken rahatlardım. Şimdi artık kızıyorum size. Sürüden ayrılanı kurt yer derler bizim köylerde” dedi.

Ali Babacan, sohbet ettiği bir vatandaşın “Siz Kılıçdaroğlu’na payanda mı olacaksınız, yoksa kendi başınıza mı gideceksiniz?” sorusuna “Biz şu anda bir ittifakta değiliz, yalnız başına yürüyoruz. Geleceği Allah bilir” ifadeleriyle cevap verdi.

Başka bir vatandaş ise, “Ahmet Davutoğlu ile siz dönerek bu memleketi mağdur edemezsiniz. 15 Temmuz’da eğer ki sokaklara çıkmasaydı Afganistan gibi olacaktık” ifadeleriyle tepki gösterdi.

AKP'li seçmenden Ali Babacan'a: Seni davar çobanı yapan olmaz 


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Hacı Güven

    22 Ekim 2021
    1 0
    Allah CC bu cahil yaratıklara akıl fikir versin inşAllah ! Bunların çocukları ve torunları ömür boyu utanç içinde yaşayacaktır !
  • mizan

    22 Ekim 2021
    0 3
    O adamın yaptığı edepsizliktir. Siyasetçi olarak yurt gezisinde halini soran bir adama öyle cahil cesaretiyle ukalalık göstermek, ehl-i edebin yapacağı iş değildir. Sevmiyor olsa da tahkir etmesine hakkı olmaz. Neticede O Adam (A.Babacan) HDP ve CHP grubunun kahir ekseriyeti gibi millet-mukaddesat düşmanı hain ve İP'liler gibi gafil değildir. Memlekete uzun vakit hizmette bulunmuştur.
  • by_polat

    21 Ekim 2021
    4 0
    helal emme ellerinden öperim .)
  • KULO

    21 Ekim 2021
    4 0
    Harcıyacak paraları çok olunca böyle siyasetçilik oyunlarıyla kendilerini tatmin ediyorlar. Sonunda seçim olduğunda sandıktan kendilerine verdiklerinden başka oy çıkmayınca Züğürt Ağa misali etrafında kimse bulabilecek mi bakalım sövüp sayacak. biz de keyifler karşılarına geçip güleriz, tadımız geri gelir.
  • Ayşe kamışoğlu

    21 Ekim 2021
    6 0
    Az bile demişler insan içine cokamiyacak kadar rezil rusfa olsunlar inşallah
DİĞER MAKALELER