EKONOMİ

Kaan Sarıaydın tarih verdi! Gündemi altüst edecekler açıklama: Kaos çıkacak

Tarih
04 Ekim 2021
İzlenme
1952 Kişi
Kaan Sarıaydın tarih verdi! Gündemi altüst edecekler açıklama: Kaos çıkacak

Stratejist Kaan Sarıaydın, küresel çetenin dünya genelinde yeni krizler meydana getireceğini söyledi.

Katıldığı bir Youtube kanalında konuşan Kaan Sarıaydın, Kosova'yı karıştıracaklarını belirtti. Sarıaydın, "Sırplar tarihte yaptıkları katliamları tekrarlamak peşinde. Önümüzdeki günlerde Sırplar, Kosova’da katliam planlarını hayata geçirmiş olabilir. Şimdi Kosova ciddi bir tehlike ile karşı karşıya" ifadelerini kullandı.

What has changed? – Kaan Sarıaydın – AnsiklopediSarıaydın, yeni bir salgın ile karşı karşıya kalacağımızı söyleyerek, "Küresel çetenin en büyük stratejisi halklar ile yönetenleri karşı karşıya getirmektir. Yani amaçları budur. Salgınlar bunları beslemek içindir. Önümüzdeki günlerde herkes grip olacak. Grip salgını ortaya çıkacak. 10 günü bile görmeyecek. Hastaneler tıka basa dolacak. Sadece Türkiye değil, tüm dünyada yaşanacak. Hatta grip için teste gidenler pozitif çıkacak. Vaka sayılarını 50 bine çıkaracaklar. Yani kaos çıkaracaklar. Kaos , kaos, kaos... İstediklerini yapacaklar. Kapanmalar gündeme gelecek. Bunlar yaşanacak şeyler. İnsanımız dikkatli olsun" dedi. (YeniAkit)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Oğuz

    04 Ekim 2021
    2 0
    Noldu sen geçen sene farklı konuşuyordun kaosçular iyi para mı verdi sözcülüklerini yapıyorsun. Şubatta pandemiyi bitirmiştin olmadı haziranda bitirmiştin martta şahlandırmıştın. VS vs işkembeden sallamıştın hiç bir tutarlılığın ve güvenilirliğin kalmadı daha niye gıdaklıyorsun çıkarmayın bu adamı lütfen
DİĞER MAKALELER