SİYASET

İYİ Parti'den Tunç Soyer açıklaması: Tepkiyle karşılandı

Tarih
28 Ocak 2019
İzlenme
444 Kişi
İYİ Parti'den Tunç Soyer açıklaması: Tepkiyle karşılandı

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Tunç Soyer'i açıklamasına ilişkin, "CHP PM de Sayın Soyer'in aday gösterilmesi ile birlikte Parti tabanımız ve bazı teşkilatlarımızda tepkiyle karşılanmıştır." değerlendirmesinde bulundu.

Hüsmen Kırkpınar ile ilgili görsel sonucuKırkpınar, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Parti Meclisinin İzmir  Büyükşehir Belediye Başkan adayını Tunç Soyer olarak açıklaması kararını parti  hiyerarşisi gereği ve teşkilat disiplini sonucu saygı ile karşıladıklarını  belirtti.

İzmir'in sorunlarını birlikte yaşadıkları ve birlikte aşacakları bir  kent olduğuna dikkati çeken Kırkpınar, şunları kaydetti:

"Bu gerçekten yola çıkılarak bir iş birliğine gidilmiştir. İzmir  iktidar partisinin 17 yıldır hayalinde ve rüyasında olan bir kenttir. Bu  bilinçten hareketle, aday tespitlerinde her kesimi kucaklayacak ve aynı zamanda  toplumun belirli kesimlerinin de hassasiyetlerini dikkate alarak bir tercihte  bulunulması önceliğimiz iken, son CHP PM de sayın Soyer'in aday gösterilmesi ile  birlikte parti tabanımız ve bazı teşkilatlarımızda tepkiyle karşılanmıştır.  Bundan sonraki süreçte Sayın Soyer kendi sorumluluğu alanında ve adaylığında  kendi üzerine düşeni yapmalıdır." 

tunç soyer ile ilgili görsel sonucu

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver 3

    29 Ocak 2019
    0 0
    bugünkü yorumlarımı daha önceleri de yazmıştım. maduraya yapılan burada daolur dedim. nuretttin soyerle ilgili yazdım.kimseden tık çıkmamıştı. galiba yeni yeni uyandılar.bugün de sayın bahçeli izmir başkanını konuştu. YAHU ŞU MÜSAVAT DERVİŞOĞLU NERELERDE. BİR DE ŞU İYİ PARTI TEŞKİLAET BAŞKANI ÜLKÜCÜ.. HEM DE HAS ÜLKÜCÜ.. NİYE KAYBOLDU YAHU..ulan adını biler unutmuşuz bak.hani meral ablanın evi önünde MHP , diyen kişi.. neydi adı be.
  • hursit dilaver 2

    29 Ocak 2019
    0 0
    yahu ey İYİ partili ülkücü tayfası. nurettin soyere bİat edeceksiniz de O GÜNLERİN BİR POLİS MÜDÜRÜ VARDI DÜRÜST OKTAY NAMLI, ÜLKÜCÜLERE ETMEDİĞİ KALMAMIŞTI. BUNU DA BİR YERE BELEDİYE BAŞKANI ETSENİZ. ben mi akıl vereceğim be. kendisi yoksa oğlu da olur.ULAN BU KADAR VEFASIZ MISINIZ.dürüst oktay polisimi harcamayın. hadi bakalım. stockholm sendromunu tadıyla yaşayın. TAM İYİ PARTİLİLERE GÖRE..hatırı kalmasın.
  • hursit dilaver 1

    29 Ocak 2019
    0 0
    paşa paşa gidip oyunuzu buna vereceksiniz. çünkü başkanınız bunu istiyor. ne demişti kemal bey.paşa paşa gideceksiniz demişti. yakında başkanınız da bunu diyecek. OGLU BABASI ADINA ÖZÜR BİLE DİLEMİYOR. BEN BU SOYERİ TUTTUM.DOBRA ADAM. BRAVO. ÖYLE OY İÇİN BABASI ADINA ÖZÜR FALAN DİLEMİYOR.
  • İSTANBUL

    29 Ocak 2019
    1 0
    İYİ partinin ne olduğu belli değil ama acık ve net olan Ülkücü olmadıkları kesin
  • hursit dilaver

    28 Ocak 2019
    1 0
    İYİ partiyi geçen seçimde helva yaptılar. artık s0yer de 0lur başkası da. ne 0ldu musavat derviş0ğlu. 80lerde hiç acı çekmediyse İYİ partıye biat edecektir. ulkuculere ihanet böyle 0lur.zaten bu partiye iden ulkucukelerinde s0yer de babası da, işkenceler de artık umurları değil.yazık. bu dava böyle uzucu hale gelmeseydi. nerrdesin musavat ulkudaş..ses ver ses
DİĞER MAKALELER