GÜNCEL

İşte antrikot kurgusu ve gerçekler

Tarih
20 Nisan 2019
İzlenme
1998 Kişi
İşte antrikot kurgusu ve gerçekler

Ekrem İmamoğlu'nun Saraçhane'deki ilk gününde 'antrikot' yalanına sarıldı. Kurgu görüntülerde, çay ocağına yemekhaneymiş gibi bir havayla giren İmamoğlu'nun mönüde hangi yemek olduğunu sorması üzerine çaycı 'personele musakka, İmamoğlu'na ise antrikot' hazırlandığını iddia ediyor.

Ancak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın tüm binalarında Erdoğan'ın koltuğa oturduğu 1994'ten beri başkan ve personel aynı yemeği yiyor.
İşte antrikot kurgusu ve gerçekler

İmamoğlu'nun kendisine ayrı yemek hazırlanmaması talimatını verdiği sırada görüntülerdeki iki personelden birinin Beylikdüzü Belediyesi'nden gelen çaycı Coşkun Dilli olduğu ortaya çıktı. İmamoğlu'nun ekibi tarafından sosyal medyaya servis edilen görüntüler, CHP'ye yakın medya kanallarınca algı operasyonu malzemesi olarak kullanıldı.

İmamoğlu gibi Trabzonlu olan çaycı Coşkun Dilli deşifre olmasının ardından Facebook'taki hesabını gizli moduna aldı.(Sabah)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Muzaffer ates

    21 Nisan 2019
    2 0
    Sizlerin gerçek yuzleriniz daha çok var göstermeye ama ben iyi oldu diyorum zaman her şeyi gösterecek kimler ne olduğunu
  • Mehmet Süleymanoğlu

    20 Nisan 2019
    7 0
    Yok beyler . İmam oğlu ve Canan Kenefçioğlu ablasına birer domuz budu birer de şişe rakı. İşçiler ile ayni yemeği nasıl yerler.
  • Mehmet

    20 Nisan 2019
    8 0
    Ey İmamoğlu'na oy veren sözde muhafazakar kesim Oy verdiğiniz adam ilk işi vatamn hainliği yapmak oldu. Koca şehrin bilgilierini 3. kişilere (Artık CIA mıdırı Mossad mıdır P.İ.Ç. midir) peşkeş ekmeye kalktı. Ha bi de bu adam Wsahington Portkal ının oda arkaşı mı neymiş. Onun gibi yalan kurgular yapıyor.
DİĞER MAKALELER