EKONOMİ

İP'li Aytun Çıray'dan Berat Albayrak iddiası: Naci Ağbal ile yumruklaştılar

Tarih
09 Kasım 2020
İzlenme
2486 Kişi
İP'li Aytun Çıray'dan Berat Albayrak iddiası: Naci Ağbal ile yumruklaştılar

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, resmi Instagram hesabından 'sağlık sorunları nedeniyle' bakanlık görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Albayrak'ın istifasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal'ın görevden alınarak yerine atanan Naci Ağbal ile yumruklaştığını öne sürdü.

Albayrak'ın istifası ve TCMB'deki değişiklik yabancı basın ve uzmanlar tarafından nasıl yorumlandı? | EuronewsTwitter üzerinden paylaşım yapan Çıray, şu ifadeleri kullandı:

''Bu bir devlet krizidir! Emin kaynaktan.. Dün Naci Ağbal Sarayda MB rezervlerinin tükendiğini anlatır. Bunun üzerine Damat aranır, aynı soru sorulur. Damat telâşla Saraya gider; ancak Sn Erdoğan'la görüşemez. Çıkışta Ağbal'la karşılaşırlar ve tartışma yumruklaşmaya kadar gider.''

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Cahil

    10 Kasım 2020
    0 0
    Eger bu dogruysa, yumruklaşma degil de devletin başı doviz rezervi kalip kalmadığını ilgili bakana sorup teyit ettirme ihtiyaci duyuyorsa vah halimize.o devlet yonetilemiyor demektir.
  • Sahipkıran

    10 Kasım 2020
    1 0
    Aç tavuk kendini darı ambarında sanır... Daha çoook beklesiniz krizi, asıl kriz sizin içinizde!
  • Huseyin aladag

    09 Kasım 2020
    3 0
    Allah askina ne bu simdi adam damadi insan babasini ile görüşemez oylemi damat bu baskasiyla karistirdin herhalde
  • Cengiz

    09 Kasım 2020
    5 0
    Devlet krizi görmemiş olsak inanırdık ama cumhurbaskaninın kitapçık fırlatıp başbakanın bu bir devlet krizidir dediği günleri yaşadık.
DİĞER MAKALELER