GÜNCEL

İmamoğlu : Boğaziçi’ndeki durumu yetkili makamlarla görüştüm

Tarih
01 Şubat 2021
İzlenme
1383 Kişi
İmamoğlu : Boğaziçi’ndeki durumu yetkili makamlarla görüştüm

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boğaziçi Üniversitesi'nde yaşanan olaylarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Birileri istedi diye gençler tutuklama kolaycılığına heba edilemez. Eşit, özgür, onları yere baktırmayan, fırsat eşitliği olan bir ülke sağlamalıyız. Boğaziçi’ndeki durumu yetkili makamlarla görüştüm. Dialoğun sağlanmasını talep ettim, girişimlerim sürecek. #AsağıBakmayacağız"

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Hacı Güven/ İsveç

    06 Şubat 2021
    2 0
    Hadi ulan ! İstanbul pislik içinde bok içinde idi , chp döneminde, ne fırsat eşitliği ? Başörtülü olsun veya 5 vakit namazı kılan birini işe aldinmi sen , kalkmişsin lagaluga yapıyorsun yarım beyinli cahil gibi !
  • adamın biri

    05 Şubat 2021
    1 0
    yetkili makamları merak ettim. Hangi makamlar olduğunu açıklasalar iyi olurdu.
  • Muttalip

    03 Şubat 2021
    3 0
    Kimsin sen ekremciim.. seni kaale alan var mı ki yetkililerle görüşmüşsün.. ne dediler ha: "ooooo ekremcim cim, hay hay ne demek, derhal" mi dediler haa..
  • Ali Riza Calik

    03 Şubat 2021
    3 0
    Mr imamoglu tam bir popipist sadece trübünlere oynuyor.
  • Namyelüs

    02 Şubat 2021
    8 1
    Birileri istiyor diye Türkiye tekrar terör örgütlerinin cirit attığı 1980 öncesine sürüklenemez.Demokrasiyi sindiremeyen, umudunu Biden'in kafalarında arayanlarla çağdaş bir ülke yaratamayız.Hizmet değil bölücülük yapanlara bakmayacağız.
  • VATANSEVER

    02 Şubat 2021
    9 0
    HADİ LAN ORADAN İSLAM'I SİYASİ ÇIKARLARI İÇİN KULLANIPTA SONRA NE OLDUĞU APAÇIK ORTAYA ÇIKAN BİRİNDEN BU ÜLKEYE DE BU MİLLETE DE HAYIR GELMEZ.
  • nadir

    02 Şubat 2021
    6 0
    kabe için yaptıkları rezaletleri için ne diyorsun, destek verdiğiniz Lut kavmi için ne diyorsun sen onu söyle gene onların gösterilerine mi destek vereceksiniz?
DİĞER MAKALELER