GÜNCEL

İBB TV'de cami logosu kaldırıldı

Tarih
10 Eylül 2019
İzlenme
2241 Kişi
İBB TV'de cami logosu kaldırıldı

eçimden önce vaat ettiği 'Hiç kimse işten çıkarılmayacak' sözünün arkasında durmayan CHP yönetimi İstanbul'da tepki çeken uygulamalara devam ediyor. 

İstanbul'da AK Parti döneminde büyük bir aşama kaydederek gelişme sağlayan İBB TV'de de tartışılacak bir olaya imza atıldı. 

imamoğlu kuran ile ilgili görsel sonucuCHP'li İmamoğlu, İBB Başkanlığına seçilmesinin üzerinden aylar geçmesine rağmen henüz elle tutulur bir icraata imza atamamış olması tepki toplarken, bunun yanında bir de tepki çeken kararlara imza atmaya devam ediyor. 

İşte LGBT'yi andıran renkleriyle İBBTV'nin yeni logosu

Ä°BB TV'nin yeni logosuSeçim öncesi Eyüp Camii'de dua ederken fotoğrafları basına dağıtılan CHP'li İmamoğlu'nun seçim sonrası İBB TV'nin yıllardan bu yana logo olarak kullandığı cami ibarelerini kaldırması dikkatlerden kaçmadı. (Haber7)

imamoğlu namaz ile ilgili görsel sonucu

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • kulo

    11 Eylül 2019
    0 0
    bu !bnel!ğe niye bu kadar merak ediyolar anlamak zor. velev ki !bnes!n!z ama oküzden buzak olmuyor hatırlatayım. hayatı boyunca oküz olarak yaşıyor. razıysanız sıkıntı değil, hayatınız bir gün bir mezbahada biter ve ucuz etten sucuk olarak yine birinin şeyine girersiniz.
  • MUHASEBECİ

    11 Eylül 2019
    0 0
    adamın ruhu yanar döner
  • hursit dilaver

    10 Eylül 2019
    0 0
    ARTIK ŞU MEŞHUR VBERİ KAVGAMIZ DA BİTECEK. CEZİ CENGAVERŞLERİ İSTANMBUL BELEDİYESİNİ ELE GEÇİRİYOR. BÜTÜN BİLGİLERE SAHİPLER. KAFASI ÇALIŞAN VARSA DEYVEREYİM. O BİLGİLERDE MAHREM SİLAH DEPOLARI. MUHİMMAT DAĞITIM MERKEZLERİ. SİVİL SAVUNMA VE TOPLANTI YERLERİ GİBİ KOZMİK BİLGİLER FALAN EMİN ELLERDE ARTIK.istanbul rahat uyusun.
  • hursit dilaver

    10 Eylül 2019
    0 0
    hatırlayın BU SEÇİMİ CHP ALACAK VE KİMSE DE İTİRAZ EDEMİYECEK sözünü.. keşke dert etmeseydiniz 13bin farkla kazansak ta verecektik size seçimi..tanrı manitu ve kosmoslardan gelen bir ses öyle dedi demek.13bine indiğinde şaşırıp, HAY ALLAH BÖYLE OLMIYACAKTI DİYEN BİZİM MAHALLENİN DINGILILLARI DA OLDU TABİ.şimdi ağlasınlar. adam ne güzel yenikapıyı çaktı..canan hanım nasıl da v BÜTÜN KADROLARI TANZİM EDİYIOR.
  • hursit dilaver

    10 Eylül 2019
    0 0
    şu refahçı takım çok mutlu tabi..ama bizim dıngıllar da 13bine inen oy farkına bakıp sayım durdulup ta. ULAN BİR YERDE HATA YAPTIK.BU SAYIMLAR BÖYLE OLMAYACAKTI, HEMEN SEÇİMİ YENİLETELİM deyip te YENİ BİR SİSTEMLE 820BİN FARK OLUNCA, HAH TAMAM İŞTE.İLKİ DE BÖYLE OLACAKTI.AMA BİR YERDE HATA YAPTIK DEDİLER.
  • hursit dilaver

    10 Eylül 2019
    0 0
    siz CHPli biri dua etti.,kuran okudu diye nasıl taklalar v attınız. CHP artık müslümanların işgalınde diye çok sevindiniz.ben de bu halinize güldüm. al sana cami gitti, YAKINDA CAMİLERE TURNİKE KONULUNCA İSTANBUL KARTLA GİRİN DE BEN SİZİ SEYREDEYİM.tebrikler . refahçı takımı da çok mutlu şu LGBT renklerinden. NİYE Mİ. TAYYİBİN CAMİLİ AMBLEMİ GİTTİ . OOOH DİYE..
DİĞER MAKALELER