GÜNCEL

Hizmet-İş Sendikası: İETT şoförlerine algı operasyonu yapılıyor

Tarih
09 Temmuz 2019
İzlenme
391 Kişi
Hizmet-İş Sendikası: İETT şoförlerine algı operasyonu yapılıyor

Sendikadan yapılan yazılı açıklamada, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal başta olmak üzere bazı çevrelerin sosyal medya üzerinden İETT şoförlerine yönelik karalama kampanyası yürüttüğü vurgulandı.

Tanal'ın "metrobüs şoförlerinin araç klimalarını çalıştırmayıp seçim sonuçlarından ötürü vatandaşların cezalandırılmaya çalışıldığı" iddiasının gerçeği yansıtmadığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"İETT araçlarında şoförün isteği dışında meydana gelen teknik arızalar şoför arkadaşlara mal edilemez. Teknik kaynaklı arızaları sanki şoförler yapıyor yahut sabote ediyormuş gibi bir algı oluşturulması ahlaki değildir. Kaldı ki böyle bir durum da söz konusu değildir. 

Metrobüs ve diğer toplu ulaşım araçları İETT çalışanlarının ekmek teknesidir. İETT emekçileri her zaman ekmek teknesine ve ekmeğine sahip çıkmıştır. Uzun yıllardır İstanbullulara hizmet eden metrobüs şoförleri, bu tür partizanca saldırıları hak etmemektedir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nun, çalışanlarına yönelik bu tür algı operasyonlarına itibar etmeyeceğini düşünüyoruz."

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver

    09 Temmuz 2019
    0 0
    sevsinler sizin GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR lafınızı. ulan o kadar çok söyleniyor ki..demek ki ötekiler doğru söylüyor da bunlar kıvırtıyor.kıvırtma bahanesi de işte ''gerçeği yansıtmamaktadır'' lafı... BİR CHPLİ ASLA BÖYLE DEMEZ. BU YALANI SÖYLEYEN,yalancıyı, iftiracıyı ŞEREFSİZi MAHKEMEYE VERECEĞİZ DER..ama AKP kibardır, eziktir.her şeyden korkar.CHP SOKAGA ÇIKAMAZSINIZ,SURATINIZ TÜKÜRÜRLER DERKEN KÖPÜKLER SAÇILIR. bunlar, efendim saygılıyız der. ne olacak. al sana 800BİN tokat.
DİĞER MAKALELER