SİYASET

HDP'nin seçim vaadi: PKK heykellerini yeniden dikeceğiz

Tarih
16 Mart 2019
İzlenme
572 Kişi
HDP'nin seçim vaadi: PKK heykellerini yeniden dikeceğiz

Kayyumların hizmete soktuğu çocuk parklarını yakarak zarar veren terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP, teröristlerin heykel ve anıtlarının yeniden inşa edilmesini seçim vaadi olarak sundu.

Diyarbakır Seçim Bildirgesi toplantısında konuşan HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, partisinin vaatlerini açıkladı.

CHP ve İyi Parti'nin desteğini alan HDP'nin vaatleri arasında en çok dikkat çeken ise  kayyum döneminde yapılanların eski haline getirilmesi oldu.

HDP'nin seçim vaadi: PKK heykellerini yeniden dikeceğizHDP'NİN YIKIM VAATLERİ

Kayyum tarafından yıkılan PKK'lı teröristlere ait olan heykel ve anıtları tekrardan yaptırmayı vadeden HDP'liler, teröristlerin adlarının yeniden park, bahçe ve sokaklara verilmesi için çalışacaklarını da ifade etti.

Öte yandan, kayyumların şehre kazandırdığı birçok park ve bahçeleri de yıkacaklarını belirttiler.(Ensonhaber)sezai temelli öcalan ile ilgili görsel sonucu


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver 2

    17 Mart 2019
    0 0
    . uzuntum, beyaz t0r0slara ihanet mi ettik acep.bence öyle.evet öyle..bak adam kurdistan lafını literature s0ktu. şimdi sıra vadedilmiş t0praklar sözunu etti de , ULAN KİMSEDEN TIK Y0K.VADEDİLMİŞ T0PRAKLAR İSRAİLE SELAM GÖNDERMEKTİR.hep beraber bu derece aymaz mı 0lduk. 0lduysak, İŞTE BEKA BAŞLADI DEMEKTİR.0 ayas0fya, patrikhane, istanbulun d0ğusu batısı işi de görmezden geliniy0r. ULAN PAYİTAHTI SEYREDİN BE.
  • hursit dilaver

    17 Mart 2019
    0 0
    0 damar öyle bir damar ki, anlatmak istemem de 2011-13 yılında çalıştığım 0tele aldığım bir tesisatçının sözunu hiç unutmam.şu adıyaman taraflarında k0ca gölun 0rtasından köpru yapmıştı AKP..0 sıralarda buna dedim ki bak tayyip sizin 0raya köpru yaptı.. BANA NE DEDİ BİLİRMİSİNİZ. NE YANİ KENDİ PARASI İLE Mİ YAPTI..EY İHVANLARIM ASLA YARANAMAZSINIZ
  • hursit dilaver 1

    17 Mart 2019
    0 0
    kayyumlu belediyeler. inanın gene bunlara 0y verip seçeceklerdir.niye mi.. işte öyle.. ve bizim iktidar da buralara harcadığı paraların b0şa gittiğini görecek ve yeniden bunlara para aktaracaktır.şaşıracaklardır..niye diyeceklerdir. BUNUN NEDENİ BU DEVLETİN 1960LARDA MADAMIN, DİŞLERİNE BAKARAK SEÇTİĞİ KURT BEBELERİNDE YATAR.ama kimin umurunda di mi.
  • hursit dilaver

    17 Mart 2019
    0 0
    bunlar vaad mi be. bizce butun medya atladı.ya da İSRAİLDEN K0RKTUĞUNDAN,HAZIR PİŞMİŞ AŞA SU KATIP SUÇLU 0LMAYALIM DEDİLER DEMEK.ne demişti temelli.. VADEDİLMİŞ T0PRAKLAR dedi. tekrar edeyim de bizim andavalist takımın kafasına girer belki..VADEDİLMİŞ T0PRAKLAR.. kimse de ne demek istedin diye s0ramadı.ULAN İŞTE BEKA BU..s0ramazsan BEKA GİDER.YAZIKLAR 0LSUN.
DİĞER MAKALELER