SİYASET

Halk TV röportajı sonrası Ali Babacan'a sert tepki : Utanç duyuyoruz

Tarih
26 Mayıs 2020
İzlenme
2716 Kişi
Halk TV röportajı sonrası Ali Babacan'a sert tepki : Utanç duyuyoruz

Halk TV'de Özlem Gürses'in sorularını cevaplayan Ali Babacan "Önemli olan vatandaşlarımızın bizi tanıması, bilmesi, desteklemesi. Niyetimiz iyi olduğu için ve geçmişimiz tertemiz olduğu için korkacak bir şeyimiz de yok ne olacakki yani. Her şeyi göze aldığınızda o korku birden dağılıyor. Rahatlıyor insan." dedi.
Özlem Gürses'in "En uçta neyi gözealdınız. Kelepçelenip günün birinde kendinizi bir hücrede bulmayı da gözealabiliyor musunuz? Olmıyacak şeyler değil yani? "sorusu üzerine babacan kim olduğunu belirtmediği kişilerce uyarıldıklarını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: 

"Bu risklerden de bahsettiler. Hatta dedilerki, Türkiye'de bir daha seçim olmaz siz ne yapıyorsunuz. Parti kurup ne yapacaksınız? dediler. Dünyada herkesi tanıyorsunuz, iyi çevren var, git kendi işinle uğraş dediler. Tam para kazanma dönemi dediler. Ama ülke bu durumdayken içimiz elvermedi açıkcası. Karar vereli 1 yılı, parti kuralı 2 ayı geçti çok şükür bunların hiçbiri de olmadı. Yani bu risklerden hiçbiri de olmadı. Ne bir tehdit aldık ne de..."

UTANÇ DUYUYORUZ

mehmet metinerAK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, Babacan'ın sözlerine, "Utanç duyuyoruz sizden... Yıllar yılı başımızda nasıl da taşıdık sizi... Adam biliyorduk... Alçalmanın siz de sınırı yok besbelli... İhanetin de... İçimizdeki bu tarz AK Parti’lilerden arındığımız için Rabbimize hamdediyoruz..."

Ali Babacan canlı yayında konuştu

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Dervish

    28 Mayıs 2020
    0 0
    Mehmet Metiner gibi tek işi yalakalık ve algı olan bir düzenbaz Bu ulkeyenice hizmetler eden Babacan a laf söyleme cesareti nasıl kendinde bulabiliyor. Ak parti seçmeni olarak bu tip adamların ak parti de ne işi var anlamış değilim .
  • kadir tura

    28 Mayıs 2020
    0 0
    bundan sonra secim olmayacak ki partiyi neden kuruyorsun dediler diyor bir insan bukadarmı nankörleşebilirmi bir baska röportajında ben talep etmedim onlar beni bir yerlere atadılar diyor e nankör adam seni atayan adamlar adam sanarak atamışlar nasıl bir nankörlük ki benim kimseye minnet borcum yok diyorsun o adamlar dediklerin seni millet vekili yapmasa bakan yapmasaydı kim tanıyordu seni
  • Zafer

    27 Mayıs 2020
    0 0
    Ben diyorum ki, bir partiye vakti zamanında üye olarak il ilçe belde başkanı olarak vekil seçimlerinde neidüğü belirsiz kişileri tanımadığınız kişileri en dipten en tepeye kadar söylüyeyim almayın iyi araştırın. İçinize girer böyle itler sonra sonralar özüne döner karşına çıkar böyle adi pislikler. Rabbim karakteri zihniyeti bozuklara hainlere bu ülkeyi yönetme fırsatı vermesin inşallah.
  • VATANSEVER

    26 Mayıs 2020
    2 0
    Şeyimin ana akım medyası fox tv,halk tv Tayyip EROĞAN düşmanı haysiyetsizler.Siz Cumhurbaşkanına karşı kullanmak için Kör Şeytanı bile ekrana çıkarırsınız ama bu millete yutturamazsınız artık.Yalanlarınızı, palavralarınızı, pohpohlamalarınızı kendiniz yemeye, yutmaya devam edin.Size ancak bu yakışır.
  • Selim

    26 Mayıs 2020
    2 0
    Bebecan sunucu tarafından verilen sufleye öyle kıvrak ve şeytani bağlar kurarak cevap veiyor ki. Bu bize onun tam bir fetocu olduğunu gisteriyor. Ancak onlar bu kadar fitneci ve iki yüzlü olabilir. Çünkü 40 yıl melek gibi görunduler sonları şeytan çıktı BEBECAN da Fetöcü alt yapısı var
  • Ahmet Çakır

    26 Mayıs 2020
    3 0
    Ak parti içind3n çıkanlar yeni parti kuruyorlar. Hafi olaya birde şu gözle bakalım. CHP den ayrılanlar parti kuruyorlar mı? Hayır...! Neden? Çünkü Ak partinin bölünmesi ve ülkenin yeniden birilerine peşkeş çekilmesi için sayılık kar başkaları tarafından ücretleri ödenerek satın alınıyorlar da ondan
DİĞER MAKALELER