SİYASET

Hakan Aygün Akparti seçmenini aşağıladı

Tarih
05 Nisan 2019
İzlenme
995 Kişi
Hakan Aygün Akparti seçmenini aşağıladı
CHP'ye yakınlığıyla bilinen ve kariyer basamaklarını beşer onar inmesiyle bilinen Hakan Aygün,Halk TV'den de kovularak dibi bulmuştu.Son attığı twitle televizyon dünyasında olmamasının aslında bşir kayıp olmadığını ispatlamış oldu

Aygün'ün attığı twite tepki gösteren Yenişafak yazarı İsmail Kılıçarslan ise sosyal medya hesabından şöyle tepki gösterdi:
Fakat gerçekten bıkmadılar. Genel başkanları oy kullanamadı yine de bıkmadılar. Paralarını otuz kez aynı kitabı yazan Yılmaz Özdil'e kaptırdılar yine de bıkmadılar. Suyun içindeki antipası kimyasal gaz sandılar yine de bıkmadılar. Tatlı zehir gibi bir şey demek ki halk nefreti.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Murat

    02 Nisan 2020
    0 0
    Hakoş Aygün kadar şerefsiz bir insan ırkı varmı acaba suratında meymenet olmayan bir embesil bile bu ülkede böyle rahatlıkla insanları aşalıyor ama bilmiyorki bizim gibi cahiller sizin gibi kendini okumuş zanneden embesilleri her ortamda yerin dibine sokar biz cahil ve okumamış halimizle size bu dünyayı dar edip sizi yönetiyoruz ve yönettiriyoruz ya bu bize yeter sayın okumuş çok bilgili danğalak Aygün embesili.
  • İbrahim kula

    07 Nisan 2019
    2 0
    Hadi oradan be hakan
  • hursit dilaver

    06 Nisan 2019
    2 0
    28 şubat döneminde bir muhabir vardı. bir siyasi onun için yahu adam konuşurken,anlatırken karı gibi başı kıçı oynuyor,ne anlatıyor,diyor belli değil gibi laflar etmişti.nerden aklıma geldiyse artk.bir kızcağız da 2002 de seçimi kazanınca.kasıla kasıla tayyip beye sormuştu.SİZLE HİÇ BİRİ KOALİSYON YAPMAYACAK,NASIL HÜKÜMET OLACAKSINIZ Kİ.demişti.garip kız,ne medyada,sahnede,tvlerde ne de magazın programlarında görülmedi.gittiğim türkü barlarda da yoktu.
  • zaza

    06 Nisan 2019
    2 0
    kemalist zihniyet 100 senedir ayni kafada ,kendi alim alleme,halk cahil... kemalistlerin en belirgin özelligidi bu
DİĞER MAKALELER