GÜNCEL

Güney Kore'nin başkenti Seul'de düzenlenen Cadılar Bayramı etkinliklerinde meydana gelen izdihamda 120 kişi hayatını kaybetti

Tarih
29 Ekim 2022
İzlenme
626 Kişi
Güney Kore'nin başkenti Seul'de düzenlenen Cadılar Bayramı etkinliklerinde meydana gelen izdihamda 120 kişi hayatını kaybetti

Yetkililer, Seul'ün eğlence merkezlerinden Itaewon bölgesindeki Cadılar Bayramı kutlamasında çıkan izdihamda 120 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Güney Kore'nin Ulusal İtfaiye Teşkilatı yetkililerinden Choi Cheon-sik, kutlamada arka tarafta olanların dar bir sokakta kalabalığı itmeleri sonucu izdiham yaşandığını düşündüklerini belirtti.

Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor

Öte yandan, yerel medyada yer alan bazı haberlere göre, Itaewon'daki bir eğlence mekanına kimliği açıklanmayan bir ünlünün geleceğine dair söylentilerin ardından insanlar, buraya akın ederek izdihama yol açtı.

Haberlerde, Itaewon sokaklarındaki Cadılar Bayramı kutlamalarına yaklaşık 100 bin kişinin katıldığı iddia edildi.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Eslem teslem

    02 Kasım 2022
    0 0
    Cadılar bayramı ne tuhaf, yazık insanlık aklını yitirmek üzere ..Nefsin hazları bitmez nefis ve şeytanın güdümünde olan birey canavarlaştikca canavarlaşır..Elhamdülillah islama ram oldum huzur ,saadet tumden hayırlara kavuştum tatmayan bükmez insan gibi insan yaşıyorsun..
DİĞER MAKALELER