GÜNCEL

Greta'nın üstüne Eren Bülbül afişini asanlar belli oldu

Tarih
24 Ekim 2019
İzlenme
1255 Kişi
Greta'nın üstüne Eren Bülbül afişini asanlar belli oldu

BM'de yaptığı konuşmayla tüm dünyada ünlenen 16 yaşındaki iklim aktivisti Greta Thunberg'in Kadıköy'deki bir binanın dış cephesindeki grafitisi, PKK tarafından şehit edilen Eren Bülbül'ün resminin bulunduğu pankartla kapatıldı.

Geçtiğimiz aylarda Birleşmiş Milletler oturumunda iklim değişikliği ve küresel ısınma konularında yaptığı konuşma ile tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken 16 yaşındaki İsveçli aktivist Greta Thunberg'in grafitisi Kadıköy'de Mustafa Mazhar Bey Sokağı'nda bir apartmanın dış cephesindeki yapılmıştı.

Vatan partisi teşkilatınca yapıldı


(Greta grafitisinin önceki hali)

Thunberg'in grafitisi, Vatan Partisi Kadıköy İlçe Teşkilatınca sosyal medyada bölücü terör örgütü PYD'ye destek verdiği iddiasıyla kapatıldığı öğrenildi.

Thunberg'in grafitisinin üzeri "İyi ki varsın Eren" yazılı Eren Bülbül'ün portresi ve üzerinde Türk bayrağı bulunan pankart asıldı.

Sosyal medyada tepki gösterilmişti

Thunberg'in Türkiye'nin Suriye'de terör örgütü YPG/PYD karşı başlattığı harekat sonrası terör örgütü mensubu üyelerinin Twitter'da kendisini etiketlediği paylaşıma yer vermesi tepkileri beraberinde getirmişti. (internethaber)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver

    25 Ekim 2019
    8 0
    BU KIZI TEZ ELDEN EKREM İMAMOĞLU İLE TANIŞTIRIN. BOGAZDA BİR KOKTEYL VE ŞEREFİNE ŞENLİK VERSİN. DUNYADA ÇOK SÜKSE YAPAR VE BATILILAR DA İŞTE ARADIĞIMIZ REİS VE SONRASINDA DA BAŞKAN DESİNLER.güzel olur yani. başkan bu fırsatı kaçırmasın. onun basın danışmanlarını elime bir geçirsem görecekler beni.. neyse. halledin bu işi aval aval bakmayın. bak kız dünden hazır.CHP ve HDP ve İP de beklemede
DİĞER MAKALELER