SİYASET

GP lideri Ahmet Bey'den Erdoğan'a hadsiz sözler

Tarih
10 Ekim 2020
İzlenme
1414 Kişi
GP lideri Ahmet Bey'den Erdoğan'a hadsiz sözler

Daha önce "Hiç kimse benim ağzımdan, benim dilimden Cumhurbaşkanımız aleyhine söz duymayacak" diyen Ahmet Davutoğlu, Mersin'de partisinin 1.Olağan İl Kongresi'nde konuştu
'Müminin görevi varlıkta şımarmamak, yoklukta sabretmektir" diyen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı eleştiren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Sabredecek olan milletse, musibet bizatihi sizsiniz demektir. Milletimizin başındaki en büyük musibet aile şirketine dönmüş olan bu iktidardır" ifadelerini kullandı.


Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a da tepki gösteren Davutoğlu, "Sayın Bakan tamam anladık dolara bakamıyorsun ama en azından önüne bakmayı öğren" dedi.

Ahmet Davutoğlu, Mersin'de partisinin 1.Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu Mersin'deki kongrede konuştu“Yeni Türkiye iddiasından vazgeçerek eski Türkiye’nin 28 Şubatçı aktörleriyle omuz omuza veren iktidar sahipleri önümüze her türlü engeli koydu. Eski Türkiye aktörlerine karşı omuz omuza mücadele verdiği arkadaşlarını terk eden Erdoğan bizlere engel olmaya çalışırken, sağına aldığı 28 Şubat döneminin koalisyon ortağı Bahçeli ve soluna aldığı ’28 Şubat hala devam ediyor’ diyen o dönemin başörtüsü ve ezan düşmanı Perinçek bize saldırıyor. Demokrasiye karşı otoriter ve dışlayıcı bir siyaseti savunan bu koalisyon ortaklarına daha düne kadar FETÖ’nün Türkiye sözcülüğünü yapan ve bugün yandaş gazete köşelerinde keyif süren kripto FETÖ’cüler eşlik ediyor.”

"Milletimizin başındaki en büyük musibet aile şirketine dönmüş olan bu iktidar"

Erdoğan milletimizi musibetler, yokluklar ve zorluklar karşısında sabretmeye davet etmiş. Erdoğan’ın bu sözlerinden musibetlere kimin sabredeceğini öğrenmiş oluyoruz: Millet sabredecek. Peki sabredecek olan milletse musibet kim? Millet hangi musibete sabredecek ve bu musibetin failleri kim? Sabredilmesi gereken musibet fakirlikse, işsizlikse, enflasyonsa, yolsuzluksa, hukuksuzluksa bu fakirliğin ve hukuksuzluğun failleri özneleri kim? Sabredecek olan milletse, musibet bizatihi sizsiniz demektir. Milletimizin başındaki en büyük musibet aile şirketine dönmüş olan bu iktidardır.

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Hepimizin mal varlıkları araştırılsın"Ucuz bir şark kurnazlığı ile bu sorumluluktan kurtaracaklarını düşünüyorlar"

Bu millet sizi vaaz verin diye seçmedi. Bu millet sizi iş yapın diye seçti iş. Ülkenin ekonomisi fiilen iflas etmiş ama bu hükümetin gündemine bile giremiyor. Çok ucuz bir şark kurnazlığı ile bu sorumluluktan kurtaracaklarını düşünüyorlar. Biz sefamızı süreriz, şatafat içinde yaşarız, yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda olur, millete de sabret deriz. Bu nasıl bir arsızlıktır.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Sündüz

    10 Ekim 2020
    1 2
    HADDİNİ BİL AHMET! SENİ KİMLER ŞIMARTIYIR BİLİYORUZ.. AMA İLK SEÇİMDE KEPAZE OLACAKSINIZ!
DİĞER MAKALELER