SİYASET

Gökçek'ten bomba anket!

Tarih
12 Kasım 2019
İzlenme
1996 Kişi
Gökçek'ten bomba anket!

Seçim öncesinde birçok şeye olduğu gibi suyu da bedava vermeyi taahhüt eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu şimdi zam hazırlığında. Zammın oranı hiç de azımsanacak gibi değil. Tam yüzde 20. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu gelişme üzerine sosyal meyada bir anket başlattı. Anket aynı zamanda geçenlerde İmamoğlu'nun çok tartışılan temel atmama törenine de gönderme içeriyor...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun suya yüzde 20 oranında zam yapma hazırlığı ciddi eleştirileri de beraberinde getirdi.

Eleştirilerin merkezinde ise sadece birkaç ay önce seçim vaatlerinde suyu bedava vermeyi taahhüt eden İmamoğlu için neyin değiştiği noktasındaydı.

İmamoğlu geçtiğimiz günlerde ise görülmemiş bir etkinlikle eleştirilerin odağına yerleşmişti. Temel atmama töreni adını koyduğu bu etkinlik aslında İstanbul için hayati bir projenin iptaliydi. Mega kentte birçok hastalığı daha kaynağından önleme imkanı tanıyacak olan biyolojik arıtma tesisini "temel atmama töreni" ile bir anlamda da alaya alarak iptal etmişti.

gökçek ile ilgili görsel sonucuAnket sonuçları

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu iki gelişme ışığında bugün sosyal medya hesabında bir anket başlattı.

Anketin başlığı "SİZCE; EKREM İMAMOĞLU, “SUYA % 20 ZAM YAPMA” ETKİNLİĞİ YAPAR MI?"

Şıklar ise YAPAR YAPAR, UTANDI ARTIK YAPAMAZ İDİ.

Sonuç ise beklendiği gibi... İmamoğlu'nun bugüne kadar yaptıklarını dikkate alan sosyal medya kullanıcılarının yüzde 83'üne göre İBB Başkanı "Suya yüzde 20 zam yapma" etkinliği yapar. "Utandı artık yapamaz" diyenler ise sadece yüzde 17'de kaldı. (YeniAkit)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver

    12 Kasım 2019
    0 0
    aaah melih bey ah.. nasıl sultan hamide rumeliye barış getirdik diyen ittihatçıya EYVAH ŞİMDİ RUMELİ GİTTİ demesi gibi, ben de sen aday olmayınca EYVAH ANKARA GİTTİ demiştim. hakkaten ankara da istanbul da bi,zim sevgili menderes türelin antalayası da gitti..AKPnin seçim işi başkanı düşünsün artık. 13 bine inen oyun sayım farkını hemen durdurtan CHPyi ilah ve kararını da ilahı emir sayan bir AKP. gitti işte.5 sene sonra bunlar unutulur gene alırlar.
DİĞER MAKALELER