GÜNCEL

Feyzioğlu'nu öfkelendiren iddia

Tarih
16 Nisan 2019
İzlenme
5245 Kişi
Feyzioğlu'nu öfkelendiren iddia

Demirören ve Kalyoncu ailelerinin çocuklarının düğününün yapıldığı Çırağan Sarayı’ndaki yolun trafiğe neden kapatıldığını soran avukatın Cumhurbaşkanlığı korumaları tarafından darp edildiği ileri sürüldü. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, duruma tepki gösterdi.

Cumhuriyet'ten Alican Uludağ'ın haberinde, Demirören ve Kalyoncu ailelerinin çocuklarının düğününün yapıldığı Çırağan Sarayı'na giden yolun trafiğe neden kapatıldığını soran avukatın, Cumhurbaşkanlığı korumaları tarafından darp edildiği ileri sürüldü.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Facebook hesabında yaptığı canlı yayında duruma tepki gösterdi. 

"Fotoğrafa iyi bakın. Gözü patlamış, kafa travması geçirmiş bu genç bir Türk vatandaşı. Aynı zamanda avukat. Ona bunu yapanlar ise devletimizin polis üniforması giydirdiği, polisliğin yüz karası 3-5 kabadayı.Benim devletimin verdiği silahı, kimlik kartını taşıyan ama benim devletimin verdiği silahı taşıyan ama polis olmayı becerememiş çapulcu, kabadayı, çete üyesi" diyen Feyzioğlu, "Allah belanızı versin. Allah belanızı versin. Ben bu işi takip ederim, barolar takip eder, Türkiye Barolar Birliği takip eder şu anda şakağıma tabanca dayasanız ben bu işin peşini bırakmam" ifadesini kullandı.

Feyzioğlu şöyle devam etti:

"Bu çocuğa kafa travması geçirten Türk polisi üniforması giyen, insanlığa ve polisliğe layık olmayan sefil yaratık. Ben bu işin peşini bırakmam. And olsun bırakmam. Çırağan Sarayı'nda düğün var. Memleketin pek önemli iki ailesinin düğünü var. Devlet büyükleri orada. Çırağan'ın trafiğe kesilmesi lazım. Çünkü vatandaşın bu memlekette 3 kuruşluk hükmü yok. Ben bu devleti bu hale getirenlere soruyorum. Yazıklar olsun. Süslü hanımefendilerin, süslü beyefendilerin, limuzinlerin, süslü beyefendilerin düğününe gitmesini bekliyor insanlar.

Korumak için yemin ettikleri topluma, devlete acımasızca zarar verdi bunlar.

Sonra bir savcı, tuttu kafası gözü patlatılmış bu vatandaşı tutuklamaya sevk etti! Bir hakim çıktı, tutuklamaya içi el vermedi, yine de bir şey yaptım demek için evden çıkmasını yasakladı. İnsaf. İnsaf! Polis üniforması giymiş, belindeki devletin silahını kabadayılık için kullanan suçlular ise serbestçe dışarıda. Yazıklar olsun. Biz bu işin peşini asla bırakmayacağız."

 


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver

    17 Nisan 2019
    1 0
    ben konuştum. cumhurbaşkanına ve korumalara küfür olayı var. ben de olsam aynısını yapardım.kimse ağlamasın.öyle cumhurbaşkanına küfre.özgürlük de. nerde o.alan da gaçan mı. elbet bu AKPnin 17 yıllık icraatının laçkalığı.ezikliği bunlara sebep. SİZ NECDET SEZER NAMLI ADAMA BİR LAF ETSEYDİNİZ DE GÖRSEYDİNİZ VEHBİNİN ARKA BAHÇE KERRAKESİNİ.bırakın laçkalığı,devlet böyle idare edilmez.fransayı,almanyaı,yı örnek alın.sizin yüzünüzden biz de ezik oluyoruz.
  • Aslan Yavrusu Fevzo

    17 Nisan 2019
    1 0
    Senin Demokrasi Anlayışını biliyoruz. Aslanım benim. Mağarana geri dön.
  • Konyalı

    17 Nisan 2019
    1 0
    Jolie ful....hasiktir oradan adi herif
  • İşin aslı nediir bilemem

    16 Nisan 2019
    0 0
    Bu işin içinde bir bit yeniği var gibi.
  • Anti kemalist

    16 Nisan 2019
    1 0
    sokmayacaksınız bu şerefsizleri şehirlere zamanında ata babaları şapkasız olanları köprü başlarında başlarına katran sürmeden sokmamışlardı şehirlere milleti,şimdi sıra millette. Vatan millet din düşmanı yahudi dönmelerini sokmayın evinize şehrinize ayrık kökü hayvan pisliği yesinler.
  • hursit dilaver

    16 Nisan 2019
    1 0
    0radaki görevli trafik ya da k0rumalar, duğun var y0l kapalı demişlerdir. bu aslan parçası da istanbulu CHP aldı, artık istanbul bizim triplerine girip, p0lıslere laf ettiyse 0nlar da gereğini yaparlar. kaldı kı,agız dalaşı da 0lsa 0 p0lisler bir şey yapmazlar.tvlerde ne sarh0şlara laf anlatayım diye garip p0lis ugraşıy0r. acep adam sarh0şmuydu.bunun tesbiti lazım.YA DA KASTEN 0LAY MI ÇIKARACAK.
  • hursit dilaver

    16 Nisan 2019
    1 0
    0 aslan parçası acep niye dayak yemiş. ne yapmış da yemiş. hakaret mi etmiş, y0ldan geçeceğim mi demiş.ben de gireceğim mi emiş. mutlu azınlık bunlar başıda tayyip bey falan deyip hakaret mi, ne hakareti kufur mu etmiş. bir anlıyalım bakalım.turkiyede her zaman 0l kapatılır. başka bir şey var. 0rada nutuk mu atmak istedi bu aslan parçası.. bilelim tabi.
  • JoLFuL

    16 Nisan 2019
    20 2
    Senide mi sahaya sürdüler.. Kibar Feyzom.. Topunuz gelin diye seslenmiştik saha evvel.. Sana daha yeni mi ulaştı.. Pkk'ya bu zamana kadar böyle kinli sözler söylediğini ben hiç duymadım.. Bir kaç kelamda onlara et.. Görelim.. Söyle seni sahaya sürenlere Devletimiz ile uğraşmasınlar...
  • mamocan

    16 Nisan 2019
    2 25
    vay be vaaaay be! milletin vergisiyle evine ekmek götüreceksin, sonra milleti döveceksin. Adaletin olmadığı yerde devlet olmaz.
DİĞER MAKALELER