GÜNCEL

Fetöcüler Korona'yı fırsat bilip Türkiye'ye saldırıyor

Tarih
18 Mart 2020
İzlenme
1098 Kişi
Fetöcüler Korona'yı fırsat bilip Türkiye'ye saldırıyor

FETÖ’nün firari teröristlerinden Can Dündar“Umreden dönen 21 binin çoğunu karantinasız bıraktıktan sonra tepkiler üzerine kalanları gece yarısı karantinaya almak, hayatlara malolacak bir beceriksizlik.#Corona”, “Corona salgını karşısında medya ya ‘Halk raflara hücum etti’ türünden haberlerle paniği tetikledi ya da hükümet korkusundan hiç bilgi vermeyerek görevi ihmal etti. “AKP umreden dönenleri ‘ahır gibi’ yurtlara tıktı” gibi sosyal medya paylaşımları yaptı.

can dündar abd bayrağı ile ilgili görsel sonucuİdlib’e benzettiler

FETÖ’nün medya yapılanmasının baş aktörlerinden Adem Yavuz Arslan da, şu paylaşımlarda bulundu: “Koronavirüs ile ilgili gözden kaçan önemli bir detay. 15 Temmuz sonrası lağvedilen uzman birlikler bugünler içindi. İdlib şehitlerinde yaptıklarını Korona’da da yapıyorlar. ‘Tek vakıa’ var deyip hastane ve şehir açıklamıyorlar. Kısacası Corona virüsü bir ‘hastalık’tan öteye giderek ‘güvenlik tehdidi’ haline geliyor ve Türkiye her zamankinden daha savunmasız durumda.

adem yavuz arslan korona ile ilgili görsel sonucuDiğer FETÖ firarileri de boş durmayarak gece gündüz yalanlara yenilerini ekliyor. Tuncay Opçin de, “Bizim neslin felaketi. Önce RE, şimdi de Corona salgını.” Tarık Toros ise, “Türkiye’de mahalleler nihayet koronavirüsle tanıştı. Tweet’lerden ve haberlerden şimdiden şikayet etmeye başlayanlar” paylaşımlarında bulundular.

Enginyurt: Kaos peşindeler

Teröristlerin paylaşımlarını Akit’e değerlendiren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ise şunları dile getirdi: “Koronavirüs dünyayı tehdit ediyor. Gelişmiş hangi batı ülkesinde hapishaneler boşalttı? FETÖ’cüler, PKK’lılar bu kampanyayı kasıtlı olarak başlattılar ki, Türkiye’de bir kaos yaratma planları devam ediyor. Hapishanelerde koronavirüs aldı başını gidiyor, insanlar ölüyor mu, sokaklarda insanlar 10’ar, 20’şer Allah korusun ölüyor mu ki böyle kampanya başlattılar? Can Dündar başta olmak üzere bütün FETÖ’cü teröristler dünyanın çeşitli yerlerinden özellikle hapishanelerdeki FETÖ’cüleri kurtarmak adına böyle kirli bir tezgah başlattılar.”

Küresel efendilerine hizmet

Avukat Cüneyt Toraman da, şunları ifade etti: “Adalet Bakanlığı gerekli tüm önlemleri aldı. Bu kaos ortamını yaratmaya çalışanlar ABD’deki küresel efendilerinin emrettiği işleri yapmaya devam ediyorlar. Bunlar ABD’deki efendilerine hizmet etmeye devam ediyorlar. 15 Temmuz darbe sürecinden önce de bu tür faaliyetler yürütüyorlardı, şimdi de yürütmeye devam ediyorlar. Emellerine ulaşamayacaklar. Adalet Bakanlığı tüm önlemleri aldı.”


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

DİĞER MAKALELER