GÜNCEL

FETÖ'cü Emre Uslu'nun S-400 hazımsızlığı!

Tarih
20 Ekim 2020
İzlenme
680 Kişi
FETÖ'cü Emre Uslu'nun S-400 hazımsızlığı!

Rusya ile yapılan görüşmeler sırasında Türkiye'nin S-400 alamayacağını iddia eden FETÖ'cü Emre Uslu Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla S-400'lerle ilgili hazımsızlığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Sinop'ta geçtiğimiz günlerde S-400 hava savunma sistemlerinin ilk test atışı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. S-400’ü sahaya indiren Türkiye’nin bu hareketi başta Yunanlılar olmak üzere FETÖ’cüleri rahatsız etti. FETÖ’den firari Emre Uslu S-400’lerle ilgili, “Rus medyası: Türkiye'nin S-400 denemesi başarısızlıkla sonuçlandı.” şeklinde paylaşımda bulundu.

Emre Uslu'ya çağrı

Daha önce de Türkiye’nin Rusya’dan S-400 alamayacağını söyleyen Uslu, “Bir kenara not alın: RTE S-400 filan A-LA-MAZ. Sıkar biraz NATO sistemine alternatif çıkarmak YEMEZ atın FAV'A bekleyin..." ifadelerini kullanmıştı. S-400’lerin Sinop’ta gerçekleşen başarılı test atışı sonrası sosyal medya kullanıcıları, Emre Uslu’ya yönelik tepkilerini dile getirmişti.

FETÖ'cülerin S-400 hazımsızlığı

Türkiye’yi karalamaktan çekinmeyen ve her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan Emre Uslu şimdi de “Rus medyası: Türkiye'nin S-400 denemesi başarısızlıkla sonuçlandı. Fişini takmayı unutmuşlar” şeklinde paylaşım yaptı.
Türkiye’nin sanayideki yerli ve milli atılımları, dış politikadaki başarıları, Karadeniz’de bulunan doğal gaz rezervi gibi gelişmelerle iyice kuduran FETÖ’cüler Türkiye’nin gelişmesinden rahatsız olduklarını bir kez daha göstermiş oldu.

 

(YeniAkit)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Saygı

    23 Ekim 2020
    0 0
    Ben kendi adıma ; böyle hainlerin medyada yalan haberinin dahi yer bulmasını istemiyorum. Bu namussuzların Mit operasyonu ile rezil bir şekilde hesap vermeye getirildi. Veya Mit cezayı kesti haberinden başka haber istememmm.
  • VATANSEVER

    20 Ekim 2020
    1 0
    BU KÖPEĞİ DENEME ATIŞI YAPILAN FÜZENİN ÜZERİNE OTURTMAK LAZIM...
DİĞER MAKALELER