GÜNCEL

Fetöcü Bozkurt'tan büyük alçaklık

Tarih
30 Mayıs 2020
İzlenme
2427 Kişi
Fetöcü Bozkurt'tan büyük alçaklık

FETÖ firarisi Today's Zaman eski Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt, Ayasofya’da Fetih Suresi’nin okunmasını Batı’ya şikâyet etti.

Bozkurt, Twitter hesabından İngilizce Batı’ya seslendi.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu olan firari Today's Zaman eski Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt, 17/25 Aralık FETÖ'cü darbe girişimi ardından Türkiye'den kaçmıştı.

Avrupa'ya yerleşen firari Bozkurt her fırsatta Türkiye'ye saldırıyor.

Foto - Türk nufüs cüzdanı taşıyan Bozkurt, İstanbul'un fethinin 567. Yıldönümü sebebiyle Ayasofya'da Fetih Suresi okunması sebebiyle yine Türkiye düşmanlığına soyundu. Türk nufüs cüzdanı taşıyan Bozkurt, İstanbul'un fethinin 567. Yıldönümü sebebiyle Ayasofya'da Fetih Suresi okunması sebebiyle yine Türkiye düşmanlığına soyundu.

FETÖ'cü Bozkurt, Ayasofya'da Fetih Suresi'nin okunmasını Batı'ya şikâyet etti.

Foto - Sabah'ın haberine göre; sosyal medya hesabından İngilizce yazdığı iletisinde Abdullah Bozkurt şu cümleleri kullandı: Sabah'ın haberine göre; sosyal medya hesabından İngilizce yazdığı iletisinde Abdullah Bozkurt şu cümleleri kullandı:

"Cumhurbaşkanı #Erdogan'ın açıkladığı gibi, Türk İmam bu akşam Ayasofya'nın Fetih Bölümünü okudu ve Kültür Bakanı dinledi. UNESCO Dünya Mirası alanı olan Ayasofya, daha önce Osmanlı imparatorluk camisine dönüştürülmüş olan Yunan Ortodoks katedrali olan bir müzedir. Cumhurbaşkanı, Ayasofya'dan canlı olarak yayınlanan dua yayınına katılıyor, İmam'ın orijinal Arapça resitali sonrasında, fetih bölümünün Türkçe mealinin tamamını ulusa tam olarak okuyor. #Erdoğan'ın camiye dönüştürmek isteyen İslamcı üssü yeniden yeni bir canlılık kazanıyor."


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Kemal kemal

    30 Mayıs 2020
    2 0
    Allahın dediği olur inna lilla innaileyhi raciun siz havlayin sadece
  • BARIŞ

    30 Mayıs 2020
    3 0
    Allah sen ve senin gibilerin belasını versin. Aşağılık fare
DİĞER MAKALELER