GÜNCEL

Fatih Portakal'dan Erdoğan'a tepki: Yalan haber yapmıyoruz!

Tarih
24 Eylül 2019
İzlenme
1934 Kişi
Fatih Portakal'dan Erdoğan'a tepki: Yalan haber yapmıyoruz!

Erdoğan kendisine soru soran FOX TV muhabirine "Yalan haber yapmayın" demişti. Portakal'dan cevap gecikmedi

FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kanalı hedef alan sözlerine tepki gösterdi. Ana Haber Bülteni’nde konuya ilişkin açıklama yapan Fatih Portakal "Biz iktidarları rahatsız eden bir yayın yapıyoruz. Çünkü doğru haberleri veriyoruz. Biz gazeteciyiz, işimiz soru sormak. Ve soru sormaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanı da yalan haber yapıyorsunuz demiş, hayır biz yalan haber yapmıyoruz. Doğru haber yapıyoruz” dedi.

fatih portakal poşu ile ilgili görsel sonucuMedya Faresi’nde yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için ABD ziyareti öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlarken Fox TV muhabirinin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun tank palet fabrikasına ilişkin iddiasını sormasına sert tepki gösterdi. Erdoğan, muhabire "Fox TV'yi yalan medya olmaktan çıkarın" dedi.  Erdoğan konuya ilişkin şunları söyledi:

"FOX TV'yi yalan medya olmaktan çıkarın. Bir defa dürüst olun. Kılıçdaroğlu hayatını yalan üzerine düzenlemiş olan bir siyasidir. Türkiye'nin Cumhurbaşkanı buranın satın alma veya satma böyle bir şey olmadığını söylüyor. Hukukta bir kaide var önce bunu öğreneceksiniz. Müddei iddiasını ispatlamakla yükümlüdür. Kılıçdaroğlu önce Arifiye satılmış mıdır satılmamış mıdır bunu ortaya çıkarması lazım. Burası kiraya verilmiştir. Biz bir işi yaptığımızda ülkemiz bundan ne kazanır buna bakarak yaparız. Ne işçi ne de memur çıkarılmıştır. Fakat Bay Kemal hayatını bu tarz yalanlar üstüne kurduğu için bana ne getirir diye düşünüyor. Bu zat belediyelerden kimse çıkarılmayacak çıkarılırsa bunlar bana gelsin demedi mi? Bütün belediyelerde işçiler kapıya konuyor. Ne oldu? Bunlarla ilgili FOX bir haber yapıyor mu? FOX, işçi emekçi arkadaşlarımızın yanında duruyor mu? Önce yayın politikasını bir kez FOX'un değiştirmesi lazım. Partimin sözcüsü Kılıçdaroğlu'na gereken cevabı verdi. Ama hiç aynı yerde tökezleyip duruyor."

İşte Fox tv'nin çok konuşulan yalan haberlerinden biri:

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver

    25 Eylül 2019
    3 0
    biz murdockun kanalının tüğrkiyede ne için kurulduğunu bilşiriz. buradan para mı kazanıyor. dişinin kovuğu bile değil. ama niye bu murdock bu kanalı kurdu.. kafa yoran var mı.. yok tabi. olmadığı için de bak fatih portakal kafada poşumsu bir bey ve hiç de güzel durmayan sakalı ile size sırıtır.
  • avni

    25 Eylül 2019
    3 0
    sobelenmişsin çırpınma. mert adamım derken çook komik oluyosun.
  • sedat

    25 Eylül 2019
    3 0
    ula patronun kim senin terbiyesiz vatan hainleri
  • kulo

    25 Eylül 2019
    6 0
    bir söz okudum geçenlerde, çok güzel ve anlamlıydı. " ölenler öldüğünün farkında olmazlar, ama bu etrafındakiler için zordur. Aynı durum salaklar için de geçerlidir." bu söze fox yalancılarını da ilave edersek hata etmiş olmayız. yalan ve yalancılık o kadar iliklerine işlemiş ki söyledikleri yalanların gerçek olduğuna inançlarından şüphe dahi duymuyorlar.
DİĞER MAKALELER