GÜNCEL

Fahrettin Altun'un 'Ayasofya' paylaşımı heyecanlandırdı! Mesaj yağmuru: 29 Mayıs Cuma günü...

Tarih
10 Mayıs 2020
İzlenme
2456 Kişi
Fahrettin Altun'un 'Ayasofya' paylaşımı heyecanlandırdı! Mesaj yağmuru: 29 Mayıs Cuma günü...

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Ayasofya Camii paylaşımı büyük heyecan uyandırdı. Vatandaşlar, paylaşıma büyük teveccüh gösterirken paylaşımın Ayasofya Camii'nin açılacağının müjdesi olarak değerlendirdi. Bazı vatandaşlar, 29 Mayıs'ta Cuma namazıyla birlikte açılabileceği yorumunda bulundu.

Foto - Paylaşımına “Özledik! Ama az daha sabır. Birlikte başaracağız…” notunu düşen Altun'un bu sözleri 'Ayasofya'nın ibadete açılacağının mesajı' olarak yorumlandı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Twitter hesabından paylaştığı Ayasofya fotoğrafı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Paylaşımına “Özledik! Ama az daha sabır. Birlikte başaracağız…” notunu düşen Altun'un bu sözleri 'Ayasofya'nın ibadete açılacağının mesajı' olarak yorumlandı.

Foto - Altun’dan paylaşımla ilgili net bir açıklama gelmezken, sosyal medyada birçok kullanıcı Ayasofya'nın Ramazan ayı sonrasında ibadete açılması dileklerini iletti. Altun’dan paylaşımla ilgili net bir açıklama gelmezken, sosyal medyada birçok kullanıcı Ayasofya'nın Ramazan ayı sonrasında ibadete açılması dileklerini iletti.

Foto - İşte vatandaşların paylaşımın altına yazdığı olumlu tepkiler... İşte vatandaşların paylaşımın altına yazdığı olumlu tepkiler...

Foto - İşte vatandaşların paylaşımın altına yazdığı olumlu tepkiler...
Foto - İşte vatandaşların paylaşımın altına yazdığı olumlu tepkiler... Foto - İşte vatandaşların paylaşımın altına yazdığı olumlu tepkiler...

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Celalettin Bacak

    10 Mayıs 2020
    3 0
    Memleketin önü açılması için bedduadan kurtulmamız gerekiyor.
  • ayhan yılmaz

    10 Mayıs 2020
    4 0
    inşallah. lahavle vela kuvvete illa billah. la galibe illallah.üstümüzdeki şu korkuları gidersin Rabbimiz. ayağımızı yere sağlam bastırsın.
DİĞER MAKALELER