GÜNCEL

Eski AK Partili Özden'den sert açıklamalar

Tarih
17 Eylül 2019
İzlenme
4687 Kişi
Eski AK Partili Özden'den sert açıklamalar

AK Parti'den istifa ederken "Allah bir daha 1994'de oğluma ismini verecek kadar politik bir faniyi şaşırtıp sevdirmesin. Yanılmışız rabbim affetsin" diyen Emin Özden, "Hiç İstanbul’a gitmemiştim, Tayyip Bey'i de görmemiştim. Ama davaya hizmet ettiği için oğluma ismini verdim. Şimdi pişmanım. Oğluma sadece Mevlüt diyorum" ifadesini kullandı.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre, AK Parti'den istifa ederken 'Yanılmışız rabbim affetsin' diyen ve oğluna 'Tayyip' adını verdiği için pişman olduğunu açıklayan Emin Özden, Milli Görüş partilerde aktif siyaset yaptığını, uzun yıllar da AK Parti'de görev aldığını söyledi.

Özden, "Aldatılmışlık sendromu ile intihar mı edelim? Bu memleketi karşılıksız seven asil milletimizi aldatanlar utansın" diye konuştu.

Antalya Alanya'da iki dönem AK Parti'de belde başkanlığı, meclis üyeliği yaptıktan sonra geçtiğimiz haftalarda istifa eden Özden'in açıklamasında yer alan "Allah bir daha 1994'de oğluma ismini verecek kadar politik bir faniyi şaşırtıp sevdirmesin. Yanılmışız rabbim affetsin" sözleri büyük yankı uyandırdı.

Oğluna babasının ismi Mevlüt ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini birleştirerek ‘Mevlüt Tayyip' ismini verdiğini söyleyen Özden, “Şimdi sadece Mevlüt diyorum, Tayyip’i kullanmıyorum” ifadesini kullandı.

'BU MEMLEKETİ KARŞILIKSIZ SEVEN ASİL MİLLETİMİZİ ALDATANLAR UTANSIN'

Özden'in sosyal medyadan yaptığı paylaşıma yüzlerce yorum geldi. İşte onlardan bazıları ve Özden'in cevapları şöyle:

(Algı operasyonlarının kurbanı oldun. Ne ilksin, ne de son olacaksın) Algı mı? 1994'de algı mı vardı? Biz bir davanın neferiydik, bu faniyi de dava adamı bilirdik, meğer kendi davasının peşindeymiş, nereden bilebilirdik.

('Rabbim affetsin'le olmaz bu işler) Ne yapalım? Aldatılmışlık sendromu ile intihar mı edelim? Bu memleketi karşılıksız seven asil milletimizi aldatanlar utansın…

(Bence bir an önce tez zamanda gidin oğlunuzun adına da değiştirin ona yakışan bir isim Mustafa ismini koyun bence) 25 yaşında tercih onun. Ben zaten Mevlüt diye sesleniyorum.

(Yazıııııkkk senin neyini aldılar elinden üzüldüm) Hamdolsun hep veren el olduk. Aklın varsa alan eller ülkemizden ve maneviyatımızdan neler neler aldı bir tasavvur et. (Sputnik)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Aakyol

    18 Eylül 2019
    1 0
    Biraz yalakalık var sende belli. İstediğin olmamış galiba🤣
  • BayHan

    18 Eylül 2019
    1 0
    Senin gibi serefsiz Bukalemunlara görev verenler utansin.
  • Rifat

    18 Eylül 2019
    1 0
    Akpartiden istifade eden ,ama hic bir karkida bulunmayan insanlar gidinde Akparti temizlensin.
  • İU

    18 Eylül 2019
    6 0
    SEN OĞLUNA TAYYİP İSMİNİ KOYMASAN NEOLUR BEMİN ON OĞLUM OLSA İSMİNİ VERRİRİM SİZİN GİBİLERİN YÜZÜNDEN AKPARTİ BU HALLAERE DÜŞTÜ
  • kulo

    18 Eylül 2019
    8 0
    babanın da pişmanlığı var mıdır acaba seninle ilgili. keşke geri çekseydim diye falan....
  • sedat

    18 Eylül 2019
    8 0
    ismini kemal koy .hangi menfaat peşindesin ALLAH cc bilir
  • apex

    18 Eylül 2019
    8 0
    10 yıl ekmek yıyıp sora ıstıfa edınce havlamak nasılbır zıhnıyetsızlık 25 yıl neredeydın ne oldu da bır anda fıkrın degısdı artık onunuze yemekmı gelmıyor artık soyamıyor calamıyor yada oglunu vekıl bılmem ne yapamadın dıyemı havlamalar dıye sormazlarmı
  • abdullah aka

    18 Eylül 2019
    8 0
    allah cc zoru bulunca gemiyi terkedenlerın şerın uzaklaştırsın reisi
  • 35eren35

    17 Eylül 2019
    7 0
    mamasını kesmişler ondan ağlıyor
  • Misafir

    17 Eylül 2019
    8 0
    Biz ne reis dedik ne de senin dediğin gibi sevdik. Davamıza hizmet ettiği müddetçe arkasındayız dedik ve hâlâ arkasındayız. Bu süre içinde bize düşen belde başkanlığı olmadı, ya ne oldu, horlanmak, yalnız bırakılmak oldu..
  • Gemici

    17 Eylül 2019
    6 0
    Çözüm....Oğlun sana dava acar, mahkemede istediğin adı koyarsın...şimdi kimden besleniyorsan onun ismini koyarsın,alışıksın. Sn bukelamun.
  • Reis....

    17 Eylül 2019
    8 0
    Koltuk gidince dava gidiyor helede vefa hiç kalmiyor ....
  • Harun

    17 Eylül 2019
    6 0
    Ne yapmış Tayyip sana? Kendi işini güdüyormuş. Birkaç şey anlatta bilelim. Sakın kendi işini güden sen olmayasın.
DİĞER MAKALELER