GÜNCEL

Erkan Trükten tarih verdi! 'Aynı anda eş zamanlı olaylar yaşanacak'

Tarih
06 Mart 2021
İzlenme
1885 Kişi
Erkan Trükten tarih verdi! 'Aynı anda eş zamanlı olaylar yaşanacak'

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs nedeniyle bazı ülkelerde tedbirler sıklaşıyor. Avrupa’da bu durumdan rahatsız olan bazı halklar, protesto gösterilerine başladı.

Stratejist Erkan Trükten, Beyaz Tv’de ekranlara gelen ‘Ne Var Ne Yok’ programında yaptığı açıklamada, 20 Mart’ta Avrupa’da isyan dalgasının yaşanabileceğini söyledi.

Erkan Trükten tarih verdi! 'Aynı anda eş zamanlı olaylar yaşanacak'Erkan Trükten, “20 Mart’ta bir ayaklanma planlanıyor. Koronavirüs bahanesiyle her yerde aynı anda protestolar olacak. Bunu planlayan akıl küresel akıldır. Bunalan halka, DSÖ’ye isyan etsinler diye böyle bir kurgu yapıyorlar. 20-21 Mart bir ekinoks tarihidir. Tarih manidardır.Şeytanlar için bu tarih çok sevilen bir tarihtir. Herkesin çok dikkatli olması lazım. Gösterileri tasarlayanlar Almanya’da. Kışkırtmalara gelinmemesi lazım” dedi.

Küresel akılın oyuna getireceği ülkeler...

Erkan Trükten’in işaret ettiği ülkeler arasında, Güney Kıbrıs, Norveç, Kanada, Lüksemburg, İspanya, Finlandiya, İsrail, Ukrayna, Hollanda, Belçika, irlanda, Litvaya, Avustralya, Güney Afrika, Hırvatistan, Avusturya, İngiltere yer alıyor.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Vay arkadaş

    06 Mart 2021
    0 0
    Dünyada oluyor bunlar. Bizi eve kapatamazsınız (dışarı çıkıp virüs kapıp ölmek bizim de hakkımız) diye protesto yapıp eylemlere katılanlar, yasak gevşetilip vakalar artınca da hükümet istifa derler. Bence öncelikle yasağın mantığını halk düşmanlığı sanan zavallıları bilinçlendirmek lazım
DİĞER MAKALELER