GÜNCEL

Erkan Tan'dan Birgün'e : Anladınız siz onu!

Tarih
27 Aralık 2019
İzlenme
1190 Kişi
Erkan Tan'dan Birgün'e : Anladınız siz onu!

A Haber'in sabah haberleri sunucusu Erkan Tan, dünkü yerli otomobilin fotoğrafını okuyucularına "Kaputu da var" başlığıyla duyuran Birgün gazetesine kapak gibi bir cevap vererek, "Vites topuzu da var bunun" dedi.

Yerli otomobilin tanıtımına artık satler kaldı. Türkiye'nin merakla beklediği, yıllardır beklenen yerli otomobilin her gün bir özelliği sosyal medyadan paylaşılıyor. Ancak bazı kesim Türkiye'de yapılan her şeyden rahatsız olduğu gibi milli otomobilden de rahatsız olmaya devam ediyor.


Birgün'den skandal başlık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarının yaptığı her projeye karşı çıkan Birgün gazetesi yerli otomobilde de şaşırtmadı. Birgün, yerli otomobilin dün paylaşılan fotoğrafını skandal bir başlıkla okuyucularına aktardı. Türkiye düşmanı Birgün, yerli otomobilin 'Lale' motifleri görünen fotoğrafını "Yerli otomobilden bir detay daha paylaşıldı: Kaputu da var" başlığıyla okuyucularına duyurdu.

Erkan Tan'dan kapak gibi cevap: Vites topuzu da var

Bugün sabahki programında yerli otomobil projesini ele alan sunucu Erkan Tan, Birgün gazetesinin skandal başlığına kapak gibi bir cevap verdi. Tan, Birgün'ün "Kaputu da var" başlığına cevaben "Birgün, Birgün gazetesi 'kaputu da var' diye dalga geçmişsin ya, vitesinin topuzu da var bunun" sözleriyle cevap verdi.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

DİĞER MAKALELER