GÜNCEL

Erdoğan S-400'ün aktif olacağı tarihi açıkladı!

Tarih
27 Temmuz 2019
İzlenme
513 Kişi
Erdoğan S-400'ün aktif olacağı tarihi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda çok önemli açıklamalarda bulundu.

"Ülkemizin güvenlik önceliklerinden bizi alıkoyamayacaklar"

Erbil'de konsolosluk görevlimize yapılan saldırı, harekatın ne kadar etkili olduğunun göstergesidir. bu saldırıyı yapanları da yakaladık. Eksik varsa ya da başarılı bir operasyonla diğerlerini de inlerinde etkisiz hale getirdik. Biz PKK başını Kandil'den koparmadıkça bu tür saldırılar devam edecek. Irak ve İranlı yetkililerle görüş birliği içindeyiz. ABD ile güvenli bölge oluşturma görüşmelerimiz sürüyor. Türkiye'nin Rusya'dan satın aldığı S-400 için ABD'nin aklıselimle hareket edeceğini umuyorum. Nisan 2020 bu sistemleri aktif olarak kullanmaya başlayabileceğiz. F-35 projesinden dışlanma tehditleri başta olmak üzere, ülkemizin güvenlik önceliklerinden bizi alıkoyamayacağını ifade etmek istiyorum. Türkiye'ye daha fazla adaletsizlik yapılmamalı. Biz üzüm yemenin peşindeyiz. Güvenlik ihtiyaçlarımız neyi gerektiriyorsa yapacağız. Birkaç yıl sonra bu konuda başka bir Türkiye manzarasıyla karşılaşacağız. Türkiye kalesinde gedik açtırmayacağız"

Kaynak : Yeni Akit
 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver

    27 Temmuz 2019
    0 0
    bu S400lerin sarayın çevresine kurulacak diyenlere twit attım. mansur yavaşın beton migzerleri saray çevresinde hazırlanan platformlara S400ler için beton döküyor yetişin dedim. peşinden bir migzer de geri giderken yumuşak betona gömülmüş,beton prizlenmeden arabayı çıkarmaya uğraşıyorlar dedim. ama bu dingiller sürüsünün sosyal medyası tırladı,zıpladı,havaya kalktı. ne güzel oldu.belediye ekipleri falan saraya koşmuşlar falan. ODTÜlüler de toplanmış.
  • hursit dilaver

    27 Temmuz 2019
    0 0
    nisana kadar çok şey olur allah saklasın hiç olmaz sa ekime kadar biri kurulsun.
DİĞER MAKALELER