SİYASET

Duran Kalkan İmamoğlu’na seslendi:Ters şeylere girme

Tarih
11 Mayıs 2019
İzlenme
530 Kişi
Duran Kalkan İmamoğlu’na seslendi:Ters şeylere girme

Terör örgütü PKK’nın elebaşlarından olan Duran Kalkan yayınlanan bir video kaydı ile CHP’li İmamoğlu’na seslendi.

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından olan Duran Kalkan, İstanbul Belediye Başkanı seçildikten sonra sandıkta tespit edilen kanunsuzluk ve usulsüzlükler sonrası mazbatası iptal edilen CHP'li Ekrem İmamoğlu'na seslendi.
Terör elebaşı Kalkan, İmamoğlu'na verilen desteği açıkça itiraf ederken, İmamoğlu'nu "ters şeylere girme" sözleriyle de adeta uyarıyor.

Terör elebaşı Kalkan'ın açıklamaları şu şekilde:

"CHP'den seçilmiş insanlar doğru, dikkatli durmalılar. Ekrem İmamoğlu herkesi kucaklayacağım dedi. Oy vereni de vermeyeni de ama oy vereni unutmamalı yani ters şeylere girmemeli girerse, toplum kendisine nasıl güvendiyse onu geri almasını da bilir"

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ÜST DÜZEY İSİMLERİNDEN BEŞE HOZAT DA DESTEK AÇIKLAMASINDA BULUNMUŞTU
Öte yandan PKK terör örgütünün üst düzey isimlerinden Bese Hozat, İmamoğlu'na destek olacaklarını açıklamıştı. Terörist Hozat, İstanbul'da AK Parti - MHP ittifakının karşısında kim varsa ona destek olacaklarını, bu İmamoğluysa, İmamoğlu'na destek vereceklerini söylemişti.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver

    11 Mayıs 2019
    0 0
    sevgili ekrem imamoğlu. allahını seversen EMRİN BA'AŞIM ÜSTÜNE deme.. derrsen yarın bunları istanbul belediyesinde ziyaretine gelirken görürsün. aman dikkat et. lafimi yabana atma. hadi bakalım.
  • hursit dilaver

    11 Mayıs 2019
    0 0
    CEMAL GÜRSEL vardı bu ülkede bir zamanlar. 27 mayıs yapılınca başkan aranmış,bu da izmirde emeklilik sefası sürecekken hemen çağrılıp başkan edilmişti. GÜZEL BİR LAFI VARDIR. bir medyacı mı ne sordu ismet paşa hakkında. demişti ki.'' ONUN SÖZÜ BİZİM İÇİN PEYGAMBER BUYRUGUDUR.. bu PKKli soytarının akıl vermesine karşı bizimkiler ne der acep. CEMAL GÜRSELİ HATIRLASINLAR, BAK NELER DEMİŞ. YUKARDA OKUYUN. NASİPLENİN.
DİĞER MAKALELER