GÜNCEL

Dünya otomotiv devinden yerli otomobil açıklaması

Tarih
28 Aralık 2019
İzlenme
3016 Kişi
Dünya otomotiv devinden yerli otomobil açıklaması

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirdiği ‘Yeniliğe Yolculuk’ buluşmasında, kuruluşundan bugüne geçen 18 ayda aldığı mesafeyi ve Türkiye’de teknolojik dönüşüme nasıl öncülük edeceğini paylaştı.

Tanıtım toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Milletimizin bu araca sahip olmak için sabırsızlıkla beklediğini biliyorum. Satışa sunulacağı 2022 öncesinde ön satış süreci başlatılabilir" dedi.

toyota yerli oto ile ilgili görsel sonucu"Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) 2022 yılında üretimine başlayacağı, geliştirme süreci devam eden C-SUV modelinin ön gösterim versiyonunu tanıttı. Gebze’deki Bilişim Vadisi’nde gerçekleşen Yeniliğe Yolculuk Buluşmasında C-SUV modeliyle birlikte bir de C- Sedan konsepti gösterildi.

Toyota: Aramıza hoş geldin!

Toyota'dan yerli otomobil için kutlama mesajıTanıtım sonrası Japon otomotiv devi Toyota, Twitter hesabından yerli otomobille ilgili bir mesaj yayınladı.

Toyota mesajın "Türkiye’nin otomobili aramıza hoş geldin!" mesajı paylaştı.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • iDemir

    01 Ocak 2020
    0 0
    TOYOTA bizm yerlilerden dah milli imiş...
  • dobra dobra

    30 Aralık 2019
    2 0
    yabancılar bizi kıskanıyormu bilmem ama ben adamları bir yönden kıskanıyorum adamlar iyi de olsa kötü de olsa kendi mallarına sahip çıkıyorlar bizdeki andavallar kaputu da var çin den çakma italya da yapılmış neresi yerli gibi gerzek gerzek saçma sapan konuşuyorlar bizdeki andavallar eşşek heykeli dikmeyi iş zannedenleri incelemek lazım diye düşünüyorum asıl yerli malı olmayan bu gerzek andavallar.......
  • Alparslan

    28 Aralık 2019
    0 0
    F İ A T. GRUBU NUN NEFESİMİ. KESİLDİ
DİĞER MAKALELER