SİYASET

Devlet Bahçeli'den Ozan Ceyhun tartışmalarına ilk yorum

Tarih
25 Şubat 2020
İzlenme
756 Kişi
Devlet Bahçeli'den Ozan Ceyhun tartışmalarına ilk yorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

MHP Lideri, Ozan Ceyhun'un Viyana Büyükelçiliği'ne atanmasıyla ilgili başlayan tartışmalara da değindi.

Ozan Ceyhun'un Viyana Büyükelçiliği'ne atanması üzerinden Cumhur İttifakı'na husumet kusanların olduğunu ifade eden Devlet Bahçeli, bazı milletvekillerinin de bu tuzağa düştüğünü söyledi.

"SOSYAL MEDYADA PROVOKASYON YAPANLAR..."

Devlet Bahçeli'den Ozan Ceyhun tartışmalarına ilk yorumDevlet Bahçeli, "Mustafa Erol şehit olmuştur... Şehit naaşının resmedildiği fotoğraf gözümüzün önünde gitmemiştir. Merhum şehidimizin katilinin kim ya da kimler olduğu resmi olarak tam bilinmeden, sosyal medyada provokasyon yapan, bize dava öğretmeye çalışanların varlığı da teker teker açığa çıkmıştır.

ATANAN ŞAHISLA HİÇBİR ORTAK NOKTAMIZ YOKTUR, SORUMLULUK HÜKÜMETİNDİR

Bizim Viyana Büyükelçiliğine atanan şahısla ilgili ortak hiçbir noktamız yoktur. Geldiği yer bellidir, hüviyeti bellidir, mazisi bellidir. Sorumluluk elbette hükümetindir.

BAZI MİLLETVEKİLLERİMİZ YANLIŞ YAPTI

Devlet Bahçeli'den Ozan Ceyhun tartışmalarına ilk yorumBu atamayı maske yaparak Cumhur İttfifakı'na husumet kusanlar, bilip bilmeden partimizin teşekkül etmeden akıntıya kapılanlar, yanlış yapmışlardır, ters köşeye yatmışlardır. Üzülerek söylüyorum ki bu tuzağa bazı milletvekillerimiz ve parti yöneticilerimiz de düşmesi hazindir. Biz şehidimizi de katilini de biliriz." şeklinde konuştu.

Ozan Ceyhun'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Viyana Büyükelçiliği görevine atanmasının ardından bazı MHP'li vekiller karara tepki göstermişti.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

DİĞER MAKALELER