GÜNCEL

Deniz Çakır ifade verdi: Suçlamalar duruşuma ters

Tarih
11 Ocak 2019
İzlenme
849 Kişi
Deniz Çakır ifade verdi: Suçlamalar duruşuma ters

İstanbul'daki bir alışveriş merkezinde bulunan mekanda oturan başörtülü 7 kadın, oyuncu Deniz Çakır'ın kendilerine hakaret içeren söylemlerde bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, suç duyurusu üzerine oyuncu Deniz Çakır hakkında 'hakaret' suçundan soruşturma başlatmıştı. Soruşturma kapsamında Çakır, bugün ifadeye çağırıldı.

deniz çakır ifade açıklama ile ilgili görsel sonucuÇakır'ın görüntülenmemesi için yoğun güvenlik önlemi alındığı görüldü. Adliyede görevli basın mensuplarının önceden girebildikleri koridorlara girmesine izin verilmedi. Basın mensupları Çakır'ın ifade vereceği koridordan bariyer çekilerek uzaklaştırıldı.

Bir süre avukatıyla savcılık kaleminde dosyasını inceleyen Çakır, daha sonra ifadesi alınmak üzere savcılık odasına alındı.

Burada ifade veren Çakır, adliye çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

deniz çakır ifade açıklama ile ilgili görsel sonucuÇakır, şunları kaydetti:

"Yapılan suçlamaları kesinlikle reddettim. Ben bugüne kadar hiç kimseyi kadın, erkek, başörtülü, başörtüsüz, hayat tarzı, cinsiyeti, dini, inancı, rengi, için ayırmadım. Tam tersine birleştirmek için sosyal projelerde bulundum. Benim her zaman bugüne kadar duruşum ve yaptığım şeyler bellidir. Ayrıştırmak için değil, birleştirmek için bir sürü mücadele verdim. Bahsi geçen hiçbir şeyi de yapmadım. Zaten ifademi de verdim. Suçlamalar benim bugüne kadar ki duruşuma ters. Bir sanatçı bir kadını başörtülü, başörtüsüz diye ayırmaz. Benim hayatımda türbanlı, başörtülü, farklı dinden, renkten, ailemden, arkadaşlarımdan, hayranlarımdan bir sürü insan var. Bugüne kadar hepsini sarıp, sarmaladım. Hepsi beni çok severler. Şu anda da yanımdalar."

'TANIKLARIMIZ VAR'

Soruları yanıtlayan Çakır'ın avukatı Bahri Belen ise soruşturmada müvekkiline, 'hakaret, özel hayatın gizliliğine müdahale ve halkı kin ve düşmanlığa sevk' gibi suçlamalar olduğuna işaret ederek, "Ben olumsuz bir şey çıkacağını sanmıyorum. Tanıklarımız var. Olayın ayrıntısını anlatamam çünkü adli bir süreçte, inceleniyor. Deniz Hanım savcılıkta, 'Suudi Arabistan'a gidin.' demediğini söyledi" diye konuştu.

 


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver

    11 Ocak 2019
    2 2
    olay olduğunda antalyadaydım ama isterlerse 3-5 arkadaşımla da tanıklık ederim.böyle bir olay olmadı.zaten o ardiiz kadın da oraya hiç gelmedi.kim uydurdu bunu.ben buradan bilirim bu olayı.işte kabataş ta böyleydi.o gezi olaylarında o kıza br şey yapmadılar, hatta o gezci,kamalist, ataist ve de CHP tayfası kıza yardımcı oldu. otobüsü tarif ettiler.kız da onlara baş baş etti.öyle şerefsizlikler falan yapılmadı yani. ben antalyadan gördüm. vaa mı diyeceğiniz..hadi bakalım.sinirim bozdular be.
  • hursit dilaver

    11 Ocak 2019
    1 0
    aynı eziklik de şu. binali bey istifa etsinmiş. niye. NECDET SEZER KAÇ AY FUZULİ ŞAGİLLİK YAPTI DA GIKINIZ ÇIKMADI.YAZSANIZA BUNU YA DA TVLERDE ŞÖVALYELİK YAPAN BİZİM EZİK TAKIM BUNU SÖYLEMEYE KORKARMISINIZ.hadi onları bıraktım, AKPnin merkezide mi uyuyor.YAHU ADAM MECLİS BAŞKANINA VERMEDİ KENDİSİ DEVAM ETTİ. DEMEK SEÇİM OLMASAYDI HALA CUMBABA iDİ.
  • hursit dilaver

    11 Ocak 2019
    4 0
    bir dingilist de,BU 2. KABATAŞ OLAYI demiş.bakın nasıl da ne bulup saldırıyorlar.hepiniz eziksiniz işte.O KABATAŞ OLAYI DA DOĞRUYDU.AMA KIZI BİZİM MEDYA BİLE EZDİ BE.YUH.bu olayda da garip başörtülüler ezildi. YALOVADA MUHARREMİN CAFECİYE NELER ETTİĞİN SONRA DA ,SEN MİSİN MUHARREME KAFA TUTAN deyu, BELEDİYEDEN OKKALI CEZA ALDIĞINI UNUTMAYIN EMİ EY EZİKLER.o cafenin garsonunu bulun bir de siz konuşturun gücünüz yeterse bakalım.korkarsınız, öyle bir şey olmadı diyen garsonun ifadesini alsanıza.
  • hursit dilaver

    11 Ocak 2019
    3 0
    peki adliyedeki bu koruma kalkanı ne ayak. medya leşkerkeri bile o koridora sokulmamış. kadını niye saklarsınız.bu başörtülü olaydı çarşaf çarşaf yayın yapardınız.kadıncağızı rezil ederdiniz.UTAN EY EZİK SAG MEDYA.BAK ADAMLARINI NASIL KORUMAYA ALIYORLAR. ŞİMDİ 50 TANE DE ŞAHİT GETİRİRLER DE , O TÜRBANLILAR BİZE SİLAH ÇEKTİ BİLE DEDİRTİRLER. arkasında yeni kanalı FOX da var zaten.UTANIN EZİK MEDYA
DİĞER MAKALELER