SİYASET

Davutoğlu'nun İsmail'i çark etti!

Tarih
14 Aralık 2019
İzlenme
3779 Kişi
Davutoğlu'nun İsmail'i çark etti!

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni partisinin Kurulucular Kurulu Üyesi İsmail Günaçar, tartışmalara neden olan açıklamalarının yanlış anlaşıldığını iddia etti.

Günaçar, twitter'dan yaptığı açıklamada Ahmet Davutoğlu'nun farkının diploması olması olduğunu söylemiş, bu açıklamaları sosyal medyada tartışma yaratmıştı. Günaçar, bu sözlerini saatler sonra düzeltti ve sözlerinin çarpıtıldığını iddia etti.

ismail günaçar ile ilgili görsel sonucu"İşte Günaçar'ın o açıklamaları;

"Türkiye’de liyakatsizliğin hayatın her alanına el koyduğu bir dönemde, ülkesi adına en az sizler kadar sevgisi, kaygısı olan bir genç olarak çözümün bir parçası olmak adına siyasete atıldım. Ahbap çavuş ilişkileri, ekonomiden tarıma eğitimden sağlığa her alanda yaralar açıyor.

Bu noktada sayın Davutoğlu’nun ehil insan vasfına sahip ve bir akademisyen oluşunu vurgulamak amacıyla sarf ettiğim bir cümleyi bağlamından farklı bir biçimde ele almak bu ülkenin kifayetsiz, liyakatsiz kimseler tarafından nasıl bir cendere altına alındığını açıkça ortaya koyuyor.

Büyük onur ve heyecan yaşadığım bir anda; bilime önem verme, akademik kariyer sahibi olma ve en önemlisi liyakat ve ehliyet anlamında kast ettiğim “diploma” kelimesi, benim Sn. Cumhurbaşkanına yönelik herhangi bir ifadem olmamasına rağmen bağlamından koparılarak linç başlatıldı.

Benim bu ifademi bağlamından kopararak bir itham olarak göstermeye çalışanlar aslında “liderim” dedikleri Sn. Cumhurbaşkanına kendi bilinçaltlarında hangi gözle baktıklarını ortaya koymuşlardır." (internethaber)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Hüseyin

    15 Aralık 2019
    0 0
    Sende bu açıklamanla bile milleti bilinç altında ne kadar aptal yerine koyduğunu ortaya çıkarttın hem liyakat liyakat diyosun senin nekadar liyakat sahibi olduğunu nerden bilelim
  • Cool_m

    15 Aralık 2019
    1 0
    Bize diploma lazım değil. Fabrikaya eleman almıyoruz. Bize bizim dersimizle dertlenip uykusuz kalacak adam lazım di. Onu da bulduk. Alın diplomalarınızı ve meydanı bosaltin.
  • Erkan

    14 Aralık 2019
    3 0
    Özrü kabahatinden büyük.
  • sana halk dili ile cevap verim

    14 Aralık 2019
    3 0
    kıvırma cümlelerinin bile başkalarının hazırladığı toy siyasetçi. hadi ordan hadi ordan.
  • Malatyalı

    14 Aralık 2019
    9 0
    Ulan dingil senin başındaki liderin olacak sözde diplomalı adam senelerce o diplomasiz imasinda bulunduğun reisin arkasında çantasını tasimadi mi . Sen hatırlamıyorsam ona sor eğer bir gram kişiliği varsa iş için etrafında çok gezdim der
  • VATANSEVER

    14 Aralık 2019
    9 0
    Devleti diploma değil adam idare eder.Şu anda Türkiye Cumhuriyetinin başında da devleti adam gibi yöneten adam gibi bir adam var zaten.
  • AHİLEZ

    14 Aralık 2019
    7 0
    ZATEN HEP BAŞKALARI YANLIŞ ANLIYOR HİÇ SİZ YANLIŞ KONUŞMUYORSUNUZ EL İNSAF
  • Ahmet

    14 Aralık 2019
    3 0
    Ahbap çavuş ilişkisi demiş ; başbakanlığı döneminde teşkilatlarda girişmeye çalıştığı kadrolaşma ve kendi üniversitesine bila bedel verdiği arsa için ne diyelim ?
  • a .aslan

    14 Aralık 2019
    8 1
    "bu ülkenin kifayetsiz, liyakatsiz kimseler tarafından nasıl bir cendere altına alındığını açıkça ortaya koyuyor." alıntı Bazen öyle diplomalı insanlar görüyorum ki, içimden "bu kadar cehalet ancak eğitimle mümkündür." diyesim geliyor... Vedat TÜRKALİ
DİĞER MAKALELER