SİYASET

Davutoğlu'ndan sonra Babacan da HDP liderini telefonla aradı

Tarih
29 Eylül 2020
İzlenme
629 Kişi
Davutoğlu'ndan sonra Babacan da HDP liderini telefonla aradı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ı telefonla arayarak 6-7 Ekim olaylarında dahli oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan HDP’liler hakkında bilgi aldı.

DEVA Partisi’nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada Ali Babacan'ın Sancar’ı telefonla arayarak, gözaltına alınan isimler ve gözaltında yaşandığı iddia edilen sağlık sorunları hakkında görüştüğü belirtildi.

Ali Babacan'ın korona testi pozitif çıktıPartinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi;

"Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan, HDP Genel Başkanı Sn. Mithat Sancar’ı telefonla arayarak, yapılan gözaltı işlemleri ve gözaltında yaşanan sağlık sorunları hakkında bilgi almıştır.

Genel Başkanımız, geçmiş olsun dileklerini ileterek, bu ve benzeri soruşturmaların ve soruşturmaya ilişkin usul işlemlerinin siyasi etkiden uzak, hukuk devleti kurallarına uygun bir şekilde yürütülmesi gerektiğini vurgulamıştır." (YeniAkit)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Saygı

    30 Eylül 2020
    0 0
    Hep merak ediyorum; nasıl oluyor yıllar boyu namuslu görünüyorlar ve biz uyanmıyoruz. Bunları kafalarını çıkarttıkça öğrendik de acaba geride daha ne kadarı var acaba ....
  • VATANSEVER

    29 Eylül 2020
    0 0
    Tayyip ERDOĞAN düşmanlığı bu zatları düşmanla işbirliği yapma noktasına getirdi.
DİĞER MAKALELER