GÜNCEL

Cüneyt Özdemir'den İsmail Küçükkaya'ya: Son soru bombaydı

Tarih
17 Haziran 2019
İzlenme
5024 Kişi
Cüneyt Özdemir'den İsmail Küçükkaya'ya: Son soru bombaydı

Gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabında dün gerçekleşen Binali Yıldırım - Ekrem İmamoğlu oturumuna dair değerlendirmelerde bulundu.

Özdemir, adayların karşılıklı olarak tartışmasına izin verilmemesine tepki gösterdi ve şunları kaydetti:

"Karşılıklı konuşmalarını yasaklamak dahiyane fikirmiş... e ayrı ayrı alsaydınız o zaman madem karşılıklı konuşturmayacaktınız. Ne yazık ki ne konu ilerleyebiliyor ne derinleşebiliyor. Sistematik bir tartışma yönetilemeyince okullarda ders olacak bir yönetememe ile karşı karşıyayız. Bedelini iki lider de ödüyor..."

 AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım (sağda) ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu (ortada), İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri öncesi Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda Moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya'nın (solda) yaptığı ortak yayına katıldı.'BU 'TÜM ELEŞTİRİLERDEN NASIL KAÇARIM?' SORUSUYDU HERHALDE'

Küçükkaya'nın adaylara yönelttiği ‘Moderatörlüğümü nasıl buldunuz?’ sorusuna da değinen Özdemir, "İsmail Küçükkaya’nın sorduğu ‘Moderatörlüğümü nasıl buldunuz?’ sorusu bombaydı. Bu, tüm eleştirilerden ‘Nasıl kaçarım?’ sorusuydu herhalde" şeklinde konuştu.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Murat

    18 Haziran 2019
    3 0
    Resmen ismail küçükkaya oturumu yönettimi sanıyorsunuz her lafın arasına girdi binali beyin zamanını çaldı ekrem imamoğluna gelince hiç müdahale yok göstermelik bir oturum oldu bence
  • Burak

    18 Haziran 2019
    4 0
    Tespite katılıyorum. Sen tartışma olmasından korkuyosan niye moderatorluge soyunuyosun. Kahvaltı haberleri sunmaya devam et. Tartışma olmasın aman arada kalmayım derdinde korkak bi moderasyon izledik..
DİĞER MAKALELER