GÜNCEL

Cübbeli Ahmet Hoca'dan çarpıcı sözler: CHP ile pazarlık yapıp oy veren cemaatler var!

Tarih
17 Ocak 2020
İzlenme
983 Kişi
Cübbeli Ahmet Hoca'dan çarpıcı sözler: CHP ile pazarlık yapıp oy veren cemaatler var!

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyaset-cemaat ilişkisine değinen Ünlü "Antalya'da konuşuyorlar, sen bana kaç yurt vereceksin diyor, bu pazarlığı yapıyor CHP'ye de oyunu veriyor" dedi. Bu sözlerin ardından moderatörden gelen "Hangi cemaat?" sorusuna ise cevap vermedi.

Cübbeli Ahmet Hoca, Habertürk'te Veyis Ateş, Mehmet Akif Ersoy ve Saygı Öztürk'ün sorularını yanıtladı.

Siyaset-cemaat ilişkisiyle ilgili konuşan Cübbeli, "Antalya'da konuşuyorlar, sen bana kaç yurt vereceksin diyor, bu pazarlığı yapıyor CHP'ye de oyunu veriyor" dedi. Bu sözlerin ardından moderatörden gelen "Hangi cemaat?" sorusuna yanıt vermedi. Ancak programa katılan gazeteciler "Süleymancılar" dedi.

cübbeli habertürk ile ilgili görsel sonucu"CHP ile pazarlık yapıp oylarını onlara veriyorlar"

Ünlü'nün siyaset-cemaat ilişkisiyle ilgili açıklamalarından satır başları:

"Bir tarikat ve cemaat ben burada rey verip, pazarlık yapayım. Bazı cemaatler isimlerini vermeyelim, bunlar adamlar tarikat ehli, rabıta yapıyor vs. bunlar CHP'ye rey veriyor. Antalya'da konuşuyorlar, sen bana kaç yurt vereceksin diyor, bu pazarlığı yapıyor CHP'ye de oyunu veriyor."

"Mahmut Efendi, Baykal'la bile görüşmüştür"

"Mahmut Efendi, 'Ben Erbakan'la görüşüp de Türkeş'le görüşmem' demez. Baykal'la bile görüşmüştür. Dini yapılar sosyal yapılar değil mi aynı zamanda. Siyaset de sosyal bir şey değil mi? Burada benim zemmettiğim pazarlıktır, kontenjan, bakan, ihale istemektir. Hangi cemaat bunların içindeyse ben bunlardan bizarım." (YeniAkit)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

DİĞER MAKALELER