SİYASET

CHP'de sular durulmuyor: Muhittin Böcek'ten dikkat çeken paylaşım!

Tarih
30 Ocak 2021
İzlenme
1440 Kişi
CHP'de sular durulmuyor: Muhittin Böcek'ten dikkat çeken paylaşım!

3 vekilin istifasıyla sarsılan CHP'de sular durulmuyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yaptı.

Muhittin Böcek'in dikkat çeken mesajında, "Kime ne yaptıysam hak etmiştir, bir de zamanını beklediklerim var" ifadesini kullandı.

KORONA TEDAVİ SÜRECİNDE PARTİSİNE ÇOK SERT YÜKLENMİŞTİ

Başkan Böcek'in özrü kabahatinden büyük... - Akdeniz TelgrafBöcek, Kovid-19 tedavisi sürecinde CHP içerisinde yaşananlara tepki göstererek, "Partimizin çatısı altında bulunan bazı menfaat gruplarının insan olmayı unuttuklarını gördüm." ifadelerini kullanmıştı.

CHP'DE 3 VEKİL İSTİFA ETMİŞTİ

Muhittin Böcek, İYİ Partili vekili mi hedef aldı? çok sert mesajlar - - AYKIRI haber sitesiCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'eleştiri' mektubu yazan üç milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel partilerinden istifa etmişti.

Meclis'te yaptıkları basın açıklamasıyla istifa ettiklerini ve gerekçelerini açıklayan vekiller, rahatsızlıklarını ifade ettikleri 6 maddelik taleplerini 26-27 Ocak'ta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e sunduklarını söyledi.

CHP'de İnce depremi: Üç vekil istifa ettiÖnerilerine yanıt gelmediklerini söyleyen, Yalova Milletvekili Özcan Özel, açıklamasında, partisinde "yalnızlaştırıldıklarını ve dışlandıklarını" savundu. (Haber7)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

DİĞER MAKALELER