GÜNCEL

CHP Athena'yı ihya ediyor! Piyango yine ona vurdu

Tarih
07 Eylül 2021
İzlenme
613 Kişi
CHP Athena'yı ihya ediyor! Piyango yine ona vurdu

CHP'li belediyeler, yandaş şarkıcıları ihya etmeye devam ediyor. 2019 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde Sultanahmet Meydanı'nda konser veren CHP yandaşı Gökhan Özoğuz'a bilindiği üzere İBB bütçesinden 150 bin TL ödeme yapılmıştı. Özoğuz'a şimdi de CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin piyangosu vurdu.

Konser yine ona

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehrin 99’uncu kurtuluş yıldönümünü konserlerle kutlayacak. CHP'li belediyenin organize ettiği etkinliklerde de adet olduğu üzere CHP yandaşı şarkıcılara yer verilecek. Bu kapsamda CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı gibi CHP'li Tunç Soyer de, sürekli hükümeti eleştirerek CHP lehine açıklamalar yapan şarkıcı Gökhan Özoğuz'u tuttu. CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi, 9 Eylül kutlamalarında CHP yandaşı Gökhan Özoğuz'a konser verdirecek.

Ne kadar para alacağı merak konusu oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden birkaç saatlik konser için 120 bin TL+ 30 bin TL stopaj ücreti alan Gökhan Özoğuz'a CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ne kadar ücret ödeceği ise merak konusu oldu.

 

(Yeniakit)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • VATANSEVER

    08 Eylül 2021
    0 0
    Suya Zam İstanbul'luya kazık Athena'ya ve yandaşlara piyango her şey ne güzel oluyor İstanbul'da... Hedef Cumhurbaşkanlığı ama bu millet yemez, aynı hatayı tekrar etmez...
DİĞER MAKALELER