SİYASET

Cengiz Topel Yıldırım, CHP Başdanışmanlık görevini bıraktı

Tarih
27 Mart 2019
İzlenme
2661 Kişi
Cengiz Topel Yıldırım, CHP Başdanışmanlık görevini bıraktı

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Cengiz Topel Yıldırım, partideki Başdanışmanlık görevini sonlandırdığını duyurdu.

Cengiz Topel'in konuyla ilgili açıklaması şöyle;

"Kamuoyunun dikkatine;
Seçimlere sayılı günler kala bilgim dışında sesimin kaydedilip; makaslanarak, bağlamından kopartılarak, haber haline getirilip medyada açıklama olarak takdim edilen yayınlara ilişkin açıklamamdır.

Belirtmek isterim ki, söz konusu haber ve paylaşımlarda yer alan ifadeler, kendi bilgim ve isteğim dahilinde herhangi bir yayın kuruluşuyla paylaşmış olduğum düşüncelerim değildir. Herhangi bir medya organına bir röportaj vermedim, bir açıklama yapmadım. Söz konusu ses kaydında yer alan ifadeler bir sohbet ortamında sarf ettiğim cümlelerdir.

Ne yazık ki Ankara seçimlerine yönelik söylediklerimin sadece belirli bir kısmının alınıp, amacı dışında lanse edildiğini üzülerek görüyorum.

Diğer taraftan, konuyla ilgili haberlerde bu ifadeleri CHP Genel Başkan Başdanışmanı sıfatı ile kullanmış olduğum belirtilmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki Başdanışmanlık görevimi 19.12.2018 tarihinde sonlandırmış bulunmaktayım. Dolayısıyla dost ortamında söylediğim sözler sadece “Cengiz Topel”in sözleridir.

Şu tarihe kadar partimin hizmetinde olduğum gibi bundan sonraki süreçte de partime zarar verecek bir işin içinde olmayacağımı ve partimin başarısı için çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Konuyla ilgili hukuki süreç başlatılmıştır. Sorumlular yargı önünde hesap verecektir." (Cumhuriyet)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Çakıroğlu

    28 Mart 2019
    0 0
    Madem bir dost sohbetinde bu gibi kelimeler konuşuyorsun ve o kelimeler kaydediliyor basın ve yayın organlarına servis ediliyorsa dostlarını tanımamış dostun yanında da ne konuşulacağını bilmiyorsun demektir bana yapmış olduğun açıklama bunu çağrıştırdı. Dost dediğin kişiler hiçbir zaman dostunu satmaz demek ki senin dost dediklerin le bizim dost bildiklerimiz çok farklı
  • Meliha

    28 Mart 2019
    0 0
    Haa yinede rahatsızsınız yani, içten içe kaynıyorsunuz.
DİĞER MAKALELER